luni, martie 27, 2023
ACTUALITATEItalia | Unui pilot de avion i s-a făcut rău în timpul...

Italia | Unui pilot de avion i s-a făcut rău în timpul zborului. Aeronava s-a întors pe aeroport

Un avion care a decolat luni, 13 martie 2023, de pe aeroportul Milano Malpensa din Italia, a fost nevoit să se întoarcă din zbor în urma unei probleme medicale suferite de căpitanul aeronavei, informează Rotalianul, citând Il Fatto Quotidiano.

Potrivit sursei citate, avionul decolase de pe aeroportul menționat mai sus pentru a ajunge la New York, în Statele Unite ale Americii.

După numai o oră și jumătate de zbor însă, căpitanul a început să se simtă rău, iar aeronava s-a întors pe aeroportul din Milano.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

Avionul a reușit să revină la sol în siguranță, fără a cauza probleme pasagerilor de la bord. Imediat după aterizare, pilotului i s-a acordat asistență medicală de urgență.

Processing

Donează pentru R3media

Contribuția ta va ajuta R3media să existe

  • RON *

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

35,300FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate