sâmbătă, iunie 15, 2024
ACTUALITATEItalia: Suporterii se întorc în tribune. O mie de persoane vor putea...

Italia: Suporterii se întorc în tribune. O mie de persoane vor putea asista la competiţii în aer liber, de duminică

O mie de persoane vor putea asista la competiţii în aer liber începând de duminică, a anunţat, vineri, ministrul italian al Sporturilor.

„Începând din semifinale şi finală la turneul de la Roma, prevăzute duminică şi luni, o mie de spectatori vor putea asista la toate competiţiile care se desfăşoară în exterior, respectând cu sfinţenie regulile sanitare”, a anunţat Vincenzo Spadafora, citat de News.ro.

Potrivit sursei citate, ministrul nu menţionează alt sport în afară de tenis, în contextul în care Serie A începe în acest weekend.

Ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, a anunțat, recent, că instituţia pe care o conduce va lua în calcul posibilitatea revenirii spectatorilor pe stadioane la sfârşitul toamnei, dar în anumite condiţii.

„Ministerul Tineretului şi Sportului are pentru data de 1 octombrie două obiective în agendă, după această evaluare. Primul este posibilitatea revenirii spectatorilor pe stadioane în acest an, la sfârşitul acestei toamne, într-un număr şi în condiţii clar şi bine definite, iar al doilea este un set de măsuri care să permită reluarea competiţiilor la nivel de copii şi juniori şi la ligile inferioare”, a scris Stroe pe contul personal de Facebook”, potrivit Agerpres.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE