ACTUALITATEItalia: Suporterii se întorc în tribune. O mie de persoane vor putea...

Italia: Suporterii se întorc în tribune. O mie de persoane vor putea asista la competiţii în aer liber, de duminică

O mie de persoane vor putea asista la competiţii în aer liber începând de duminică, a anunţat, vineri, ministrul italian al Sporturilor.

„Începând din semifinale şi finală la turneul de la Roma, prevăzute duminică şi luni, o mie de spectatori vor putea asista la toate competiţiile care se desfăşoară în exterior, respectând cu sfinţenie regulile sanitare”, a anunţat Vincenzo Spadafora, citat de News.ro.

Potrivit sursei citate, ministrul nu menţionează alt sport în afară de tenis, în contextul în care Serie A începe în acest weekend.

Ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, a anunțat, recent, că instituţia pe care o conduce va lua în calcul posibilitatea revenirii spectatorilor pe stadioane la sfârşitul toamnei, dar în anumite condiţii.

„Ministerul Tineretului şi Sportului are pentru data de 1 octombrie două obiective în agendă, după această evaluare. Primul este posibilitatea revenirii spectatorilor pe stadioane în acest an, la sfârşitul acestei toamne, într-un număr şi în condiţii clar şi bine definite, iar al doilea este un set de măsuri care să permită reluarea competiţiilor la nivel de copii şi juniori şi la ligile inferioare”, a scris Stroe pe contul personal de Facebook”, potrivit Agerpres.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...