ACTUALITATEItalia își pictează centrele de vaccinare, pentru a învinge reticența oamenilor față...

Italia își pictează centrele de vaccinare, pentru a învinge reticența oamenilor față de vaccinare

Autoritățile din Italia au decis să combată reticența oamenilor în privința vaccinării apelând la un exercițiu de PR, anume decorarea centrelor de vaccinare cu modele florare viu colorate.

Nu mai puțin de 1.500 de astfel de centre de vaccinare vor fi amplasate în piețele din Italia, anunță CNN, citat de Digi24.

Potrivit sursei citate, identitatea vizuală pentru campania de vaccinare a fost realizată de echipa arhitectulului Stefano Boeri.

Pavilioanele de vaccinare vor avea un interior de lemn și un acoperământ reciclabil din material textil, impermeabil, care va avea imprimat pe partea exterioară simbolul unei flori. Boeri a explicat că această arhitectură a fost concepută ca un „simbol al seninătății și regenerării”.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...