duminică, aprilie 14, 2024
ACTUALITATEIstoricul George Damian despre faptul că liderii de la București sărbătoresc independența...

Istoricul George Damian despre faptul că liderii de la București sărbătoresc independența Moldovei: Avem clasa politică perfectă pentru destrămarea României

Istoricul George Damian a spus că actuala clasă politică din țară este „perfectă pentru destrămarea României”, întrucât nu reacționează la jignirile și la declarațiile ostentative ale omologilor externi.

Acesta face referire în special la ultimele două astfel de evenimente:

  • declarația președintelui Ungariei, care a spus că România este stat ocupant în Transilvania, comparând Tratatul de la Trianon cu anexarea Crimeei de către Federația Rusă;
  • declarațiile „stataliștilor moldoveniști” de la Chișinău și celebrarea a 30 de ani de la independența Republicii Moldova.

Ține-ți EROII aproape! Cumpără un tricou sau o bluză cu chipul unui Mare Român și vei contribui la susținerea siteului R3media.

„Nu înțeleg de ce președintele României, miniștri, secretari de stat și deputați români se bucură la aniversarea a 30 de ani de independență a Republicii Moldova. Sunt aceiași politicieni care în urmă cu câteva zile nu aveau curaj să miaune când președintele Ungariei a zis că li s-a furat Ardealul.

Și știți ce? Aceiași politicieni porecliți români s-ar bucura și la independența Ardealului sau Olteniei, fără să crâcnească. Pentru că independența Republicii Moldova cu asta este echivalentă, cu independența altor provincii istorice românești.

Să n-ai curajul să schiauni când îți zic ungurii că le-ai furat Ardealul și să te repezi să dai din coadă la prima strigare a stataliștilor moldoveniști de la Chișinău – cam pe aici se găsește nivelul politicianului român din ziua de azi. Mici cotarle umile.

Avem clasa politică perfectă pentru destrămarea României.”, a declarat George Damian.

Mai jos puteți urmări unul dintre episoadele podcast-ul R3media – PoveștiR3 -, în care invitat este tocmai istoricul și jurnalistul George Damian.

 

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE