ACTUALITATEIsraelul se pregăteşte de a PATRA doză: Aşa va fi viaţa noastră

Israelul se pregăteşte de a PATRA doză: Aşa va fi viaţa noastră

Cu peste 2,5 milioane de israelieni deja vaccinați cu trei doze de ser anti-Covid-19 coordonatorul luptei cu pandemia dn Israel, Salman Zarka, a spus că trebuie să înceapă pregătirile pentru a oferi populației şi a patra doză de vaccin, din cauza noilor variante contagioase, scrie Times of Israel.

O altă etapă de vaccinare cu a patra doză de vaccin va fi necesară pentru cei vaccinaţi, pentru a ţine pasul cu variantele noi de coronavirus, a spus Zarka, şeful grupului special creat pentru a coordona lupta Israelului împotriva pandemiei de COVID-19.

Chiar dacă două treimi din populaţia israeliană este deja vaccinată cu două doze, oficialii din domeniul sănătăţii se aşteaptă ca varianta Delta, mai contagioasă, să ducă în continuare la o creştere a numărului de cazuri şi a spitalizărilor, în lunile de toamnă.

 Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

„Aşa va fi viaţa noastră de acum înainte, în valuri”, a adăugat Zarka. El crede că dozele de rapel speciale pentru noile variante ale coronavirusului ar putea fi gata până la sfârşitul anului 2021 sau începutul anului 2022.

Zarka a făcut comentarii similare într-un interviu pentru Times of Israel luna trecută.

„Se pare că dacă învățăm lecțiile din al patrulea val, trebuie să luăm în considerare posibilitatea apariției valurilor cu variante noi, precum cel din America de Sud. Și gândindu-ne la asta, precum și la diluarea vaccinurilor și a anticorpilor, se pare că la fiecare câteva luni – ar putea fi o dată pe an sau cinci sau șase luni – vom avea nevoie de un nou vaccin”, spunea el atunci.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Apilarmel și vei contribui la susținerea siteului R3media

Israelul a fost printre primele ţări care au oferit a treia doză de vaccin populaţiei. Paşaportul verde COVID-19, eliberat cetăţenilor vaccinaţi, care oferă acces în locuri precum restaurante şi baruri, expiră la şase luni după ce unei persoane i se administrează a doua sau a treia doză, ceea ce a dus la speculaţii că ar putea exista mai multe doze viitoare.

Vineri, Israel număra 2,5 milioane de persoane care au primit a treia doză.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

2 COMENTARII

  1. Trebuie să fii sau fanatizat, sau lichea vândută corporatiilor sau prost grămadă să nu iti pui intrebări cand vezi că vaccinarea de masă nu rezolvă boala ci o stimulează cu megainfectări și să dai cu capul de zid repetitiv pana iti curge sânge din cap…

    asta e. credeam că trăim in democratii liberale insă o epidemie ne-a adus aminte că fasciștii sunt printre noi și ghici surpriză! nu suntem noi ăștia conservatorii, ci sunt fix progresiștii totalitari fără credință și care iși fac idoli din orice mijloc care le oferă control și speranța falsă a salvării….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...