ACTUALITATEIsraelul renunță la pașapoartele de vaccinare începând cu luna iunie

Israelul renunță la pașapoartele de vaccinare începând cu luna iunie

Israelul va pune capăt restricțiilor locale COVID-19, după lansarea cu succes a vaccinurilor, care aproape a eliminat noile infecții, a declarat duminică Ministerul Sănătății al țării, citat de Reuters.

Având în vedere că majoritatea populației a primit vaccinul Pfizer-BioNTech și aproximativ 92% dintre cei cu vârsta peste 50 de ani au fost inoculați sau recuperați, Israelul și-a redeschis treptat economia după trei carantine.

Țara a raportat doar 12 noi cazuri de virus sâmbătă, în scădere de la vârful zilnic de peste 10.000 în ianuarie.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Rămân restricții privind activitățile cu risc mai ridicat și limitele numărului de oameni care se pot aduna într-o anumită zonă, cu un „Green Pass”(pașaport de vaccinare) emis de guvern care indică imunitatea post-vaccinare sau recuperarea de la COVID-19, care permite o mai mare libertate.

Ministrul Sănătății, Yuli Edelstein, a declarat duminică că nu va prelungi acest protocol, ceea ce înseamnă că restricțiile și sistemul Green Pass vor fi revocate de la începutul lunii iunie.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar  Lăptișor de matcă crud și vei contribui la susținerea siteului R3media.

„Economia și cetățenii Israelului vor avea spațiu suplimentar pentru a respira”, a spus el, dar a avertizat, de asemenea, că ar putea fi reimpuse în cazul în care situația se va schimba.

Israelul își va păstra în continuare granițele închise pentru majoritatea călătoriilor care doresc să vină în țară, deși a început să permită accesul grupurilor mici de turiști vaccinați.

Ministerul Sănătății va reexamina, de asemenea, necesitatea de a purta măști în spații închise.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...