ACTUALITATEIsrael renunță la pașaportul de vaccinare și permite nevaccinaților accesul în spațiile...

Israel renunță la pașaportul de vaccinare și permite nevaccinaților accesul în spațiile publice

Israelul a renunțat marți la sistemul său Green Pass, care restricționa intrarea în locurile publice doar pentru cei vaccinați sau care s-au recuperat de la coronavirus. Făcând acest lucru, Israelul s-a deschis pentru publicul larg la doar trei luni de la lansarea unei campanii de vaccinare de lider mondial, scrie Breitbart.

Limitările au fost ridicate pentru toate adunările interioare și exterioare, deoarece cazurile au scăzut la mai puțin de 20 pe zi.

Singurele restricții rămase sunt purtarea măștilor în interior, despre care se vorbește să fie eliminată și carantinarea pentru cei care intră în țară fără dovada vaccinării.

Ține-ți EROII aproape! Cumpără un tricou sau o bluză cu chipul unui Mare Român și vei contribui la susținerea siteului R3media.

La apogeul pandemiei, au existat peste 10.000 de cazuri noi zilnice. Astăzi, 81% din populația adultă a Israelului a fost complet vaccinată și țara a obținut imunitatea de turmă, spun experții.

„Din perspectiva noastră, 1 iunie 2021 este o zi de sărbătoare”, a declarat Tomer Mor, șeful unui grup de restaurante, pentru site-ul Ynet News. „Aceasta este ziua în care ne-am câștigat bătălia, cu anularea pașapoartelor verzi. Suntem încântați să revenim la găzduirea publicului, copiilor, adulților și familiilor, fără condiții”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Cu toate acestea, nu toată lumea este încrezătoare în legătură cu demersul de a renunța la programul Green Pass.

Directorul general al Ministerului Sănătății, Prof. Hezi Levi, a declarat pentru Ynet că anularea este un „risc” pe care speră să nu-i „explodeze în față”.

„Trebuie să ne amintim că există mutații și variante [coronavirus] în întreaga lume și în Israel. De aceea trebuie să fim foarte atenți ”, a spus el, adăugând că țara nu face suficient pentru a impune restricțiile de carantină pentru cei care vin din străinătate. „Pandemia nu s-a terminat”, a avertizat el.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...