ACTUALITATE Irlanda: Autoritățile impun noi restricții, interzicând vizitele la domiciliu

Irlanda: Autoritățile impun noi restricții, interzicând vizitele la domiciliu

Cetăţenii irlandezi nu vor mai avea voie să se viziteze unii pe ceilalţi, iar regiunile de la frontiera cu Irlanda de Nord vor fi supuse unor noi restricţii severe, în contextual pandemiei de coronavirus, a anunțat, miercuri, premierul Micheal Martin, notează AFP, citată de Agerpres.

Premierul Micheal Martin a anunţat interdicţia în vigoare de joi la miezul nopţii de a merge în vizite la domiciliu, în interior ca şi în exterior, pe întreg teritoriul irlandez.

În plus, anumite magazine, precum centrele de jocuri, sau sălile de sport vor fi închise în comitatele de frontieră Donegal, Monaghan şi Cavan, unde trăiesc circa 300.000 de persoane.

Potrivit sursei citate, premierul a subliniat că populația trebuie să lucreze de acasă, cu excepţia „muncitorilor esenţiali”.

Miercuri, au fost înregistrate 1.095 de noi cazuri de contaminare în 24 de ore, un record.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Siteul are nevoie de 34.620 de lei...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Articole relaționate

Cele mai citite