ACTUALITATEÎPS Teodosie avertizează: Uniunea Europeană, fără Dumnezeu, nu va dăinui, cum n-au...

ÎPS Teodosie avertizează: Uniunea Europeană, fără Dumnezeu, nu va dăinui, cum n-au dăinuit nici Sodoma și Gomora

ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a avertizat că dacă Uniunea Europeană va merge înainte cu promovarea identității de gen, acest construct va avea soarta cetăților Sodoma și Gomora, care au fost distruse de Dumnezeu, din cauza imoralității cetățenilor lor.

El a spus că prevederi precum alegere de către copii a propriului gen reprezintă anormalități.

„Da, înţeleg. Tot ce aţi spus aici că prevede UE este o nebunie oficială. Trebuie să o spunem direct. Tot ce e împotriva firii ţine de împotrivirea faţă de Legea lui Dumnezeu, care este o lege a normalităţii, iar toate aceste prevederi sunt anormale. Cum să-şi hotărască copiii genul? Păi copiii nu s-au născut de nicăieri! La naşterea fiecărui copil, de când începe să devină fiinţă, de când este embrion, Dumnezeu participă, El creează sufletul, El creează genul. Cum să fim împotriva a ceea ce creează Dumnezeu?! De aceea Uniunea Europeană fără Dumnezeu nu va dăinui, cum n-au dăinuit Sodoma şi Gomora. Nu va dăinui o astfel de uniune împotriva firii celei naturale, împotriva lui Dumnezeu, Care este Stăpânul universului şi al fiecăruia dintre noi în parte.

Aici sunt propuse nişte compromisuri, nişte imoralităţi; copiii să nu mai fie educaţi, să se conducă după instinct de mici. Deci este o lipsă de educaţie, o denaturare a spiritului familial. În creștinism, familia este o unitate, mai multe familii dau o societate sănătoasă, după cât de sănătoase sunt familiile. Acest libertinaj nu tine de personalitate, ci de depersonalizare, astfel încât nu putem să acceptăm asemenea aberații. Oricine care are spirit creștin, care este cu Hristos, nu va fi de acord cu așa ceva”, a spus Arhiepiscopul Tomisului la Radio Dobrogea.

Situațiile în care un copil își alege genul sunt mai dese în Statele Unite, acolo unde au apărut foarte multe drame pe acest subiect.

Reamintim că Parlamentul României a adoptat o lege care prevedea interzicerea promovării ideilor conform cărora o persoană poate să-și aleagă genul, dar actul normativ a fost respins de Președintele Klaus Iohannis, iar Curtea Constituțională a declarat că este neconstituțional.

De asemenea, Parlamentul European a declarat Uniunea Europeană drept zonă liberă pentru LGBTQ.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

2 COMENTARII

  1. pe Snăgoveanu l-au demonizat cu corupția. și pe mine mă irita că tot vedeam articole. Însă au uitat să mai zică faptul că procesul ăla cu fondurile europene l-a câștigat, deci nu s-a validat acuzația. Aștia-s jurnaliștii – bagă cinșpe articole cu barfe , iti distrug reputația , apoi uită să mai scrie că ai caștigat procesul.

    Ce zice aici Snăgoveanu e logic: o filosofie ca cea LGBTQI există numai cât timp heterosexualii fac copii și societate. Dacă i-ai lăsa de capul lor pe obsedații ăștia sexuali care sunt și avorționiști, societatea ar dispărea.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...