luni, februarie 6, 2023
ACTUALITATEÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului: Va atârna greu acest păcat, dacă opresc oamenii...

ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului: Va atârna greu acest păcat, dacă opresc oamenii fără certificat verde să muncească

Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, a declarat, marţi, referitor la acțiunile de protest împotriva certificatului verde COVID că prin impunerea acestuia la locul de muncă parlamentarii şi-ar asuma „păcatul foarte greu” de a li se lua oamenilor dreptul la muncă, informează Agerpres.

IPS Teodosie a afirmat, într-o conferință de presă, că „mai marii politici” nu îşi asumă ce au spus inițial, că vaccinarea nu trebuie să fie obligatorie.

„Dacă li se ia oamenilor şi dreptul la muncă, eu cred că aceasta nu este în regulă. (…) Cu certificat la locul de muncă, în ce constă certificatul? Să se vaccineze, nu? Mai marii politici au spus că nu trebuie să fie vaccinul obligatoriu, chiar președintele a spus. Păi acum de ce se întorc? Ce spui, trebuie să îţi asumi. Nu spui în două feluri, că nu te mai ascultă nimeni”, a spus arhiepiscopul Tomisului.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis(alergie la praf, polen,venin)  și vei contribui la susținerea siteului R3media

Întrebat dacă este alături de protestatarii împotriva certificatului verde, IPS Teodosie a menționat că el este alături de principii, acestea fiind de la Dumnezeu, iar adevărul nu se negociază.

„Nu că sunt alături, sunt alături de principii, principiile sunt de la Dumnezeu, adevărul nu se negociază. Şi dreptul la muncă este drept dat de Dumnezeu. Sunt împotriva dreptului dat de Dumnezeu? Să fim serioși. Sper ca parlamentarii să aibă această înțelepciune, am mai făcut apel, să aibă această înțelepciune să nu întineze poporul, că îşi asumă un păcat foarte greu. Va atârna greu acest păcat dacă opresc oamenii să muncească, dacă îi extermină pe români cum au fost atât de păgubiți românii şi au fost atât de amendați . După ce că sunt săraci li se mai ia şi bruma pe care o au prin aceste amenzi. Nu ar trebui să se dea amenzi”, a declarat IPS Teodosie.

Punctul de vedere al ÎPS Teodosie pe acest subiect nu este nou. Arhiepiscopul Tomisului a mai criticat posibila introducere a certificatului verde la locul de muncă. Alți 10 ierarhi au făcut același lucru, răspunzând astfel unei scrisori deschise semnată de peste 70 de personalități ale societății românești. Ulterior și PS Paisie Lugojanul a criticat dur certificatul verde.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

  • Sub bocancul lui BocanceaSub bocancul lui Bocancea
    De cateva zile la Iasi avem ocazia sa vedem Razboiul din Ucraina. Nu este vorba de mascarada ruso-americana din Ucraina, ci de o alta mascarada care se vrea a fi… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate