ACTUALITATEÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului: Ni s-a cerut să spunem câți preoți se...

ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului: Ni s-a cerut să spunem câți preoți se vaccinează. Eu nu voi mai închide nicio biserică, indiferent de ce ordin va veni. Biserica este a lui Hristos

ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a anunţat, joi, că Biserica Ortodoxă Română a primit ordin să comunice câți preoți intenționează să se vaccineze.

ÎPS Teodosie a spus, joi, la România TV, potrivit Antena 3, că în termen de două zile, trebuie să se întocmească liste cu preoţii care vor să se vaccineze.

„Ni s-a cerut, în două zile, să spunem câți preoți se vaccinează. Nu putem spune în două zile, avem nevoie de o săptămână. Nu voi obliga pe nimeni. Ni s-a cerut cum se vaccinează preoții. Eu nu sunt în cunoștință de cauză ca să oblig pe cineva. Am consultat mulți specialiști și sunt reținuți”, a mai adăugat ierarhul.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Totodată, ÎPS Teodosie a dat asigurări în eparhia sa nu se va mai închide nicio biserică, indiferent de evoluţia epidemiologică.

„Biserica nu se va mai închide. Eu nu voi mai închide nicio biserică, indiferent de ce ordin va veni. Biserica este a lui Hristos! Mă simt ca la 20 de ani”, a subliniat  ÎPS Teodosie, potrivit sursei citate.

Reamintim că la IPJ Constanța a fost depusă o plângere penală împotriva ÎPS Teodosie, Arhiepiscopului Tomisului, după slujba de Bobotează. ÎPS Teodosie este acuzat în plângere de zădărnicirea combaterii bolilor.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate