ACTUALITATEÎPS Laurențiu, Mitropolitul Ardealului: Biserica este astăzi marginalizată, este hulită, se porneşte...

ÎPS Laurențiu, Mitropolitul Ardealului: Biserica este astăzi marginalizată, este hulită, se porneşte o acţiune împotriva ei pe faţă. Vom auzi tot mai multe atacuri de acestea

Biserica este astăzi marginalizată, este hulită, se porneşte o acţiune împotriva ei pe faţă, a spus ÎPS Laurențiu, Mitropolitul Ardealului, la finalul Sfintei Liturghii din ziua de prăznuire a Sfântului Ierarh Nicolae, anunță Radio Trinitas.

„Nu mai recunoaște nimeni nici Biblia, nici pe Hristos. Vom auzi tot mai multe atacuri de acestea, dar avem certitudinea că, așa cum Dumnezeu l-a apărat pe Sfântul Ierarh Nicolae, ne va apăra și pe noi”, a adăugat Înaltpreasfințitul Laurențiu.

Părintele Mitropolit le-a cerut iertare credincioșilor care au ascultat slujba afară, în frig, din cauza carantinei și i-a chemat la împărtășire:

„Iubiți credincioși, vă rugăm să intrați în biserică, respectând acele reguli, care sunt impuse, mai ales astăzi, în ziua de votare. Mergeți pe rând, cu toții, veniți să primiți Sfintele Taine. V-am așteptat aici, pentru ca să vă cerem iertare, pentru că a trebuit să stați în frig, afară, deși catedrala noastră poate să cuprindă o mare mulțime de credincioși, respectând întru totul distanța”, a spus ÎPS Laurențiu, potrivit sursei citate.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...