sâmbătă, februarie 4, 2023
ACTUALITATEIonuț Stroe, purtătorul de cuvânt al PNL, spune că în România se...

Ionuț Stroe, purtătorul de cuvânt al PNL, spune că în România se comercializează carburanți la prețuri scăzute, comparativ cu alte țări din Europa: Știu că așteptările sunt mari, dar nimeni nu ar fi avut o soluție care să depășească cei 50 de bani

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe, a declarat că guvernanții se gândesc să prelungească compensarea prețurilor carburanților, dacă măsura va funcționa bine în cele trei luni. Stroe a subliniat că România are carburanți ieftini, comparativ cu alte țări europene. Un mesaj similar a avut, în urmă cu aproximativ 2 luni, Bogdan Chirițoiu, președintele Consiliului Concurenței.

Ionuț Stroe a declarat, duminică seară, la Digi24, că este nevoie de măsuri de scurtă durată în contextul crizelor din această perioadă.

„Dacă cineva în lumea acesta ar fi putut să evalueze evoluția prețurilor în contextul inflației galopante, în contextul unui război care se derulează, în contextul embargoului de importuri asupra țițeiului și multe alte crize suprapuse, lucrurile ar fi fost foarte simple. Din păcate, în momentul de față vorbim de scenarii de scurtă durată, de asta și termenul de 3 luni de evaluare a acestei măsuri (compensarea carburanților – n.r.) și în contextul în care ea recurge bine și apreciem și salutăm efortul pe care îl fac producătorii și distribuitorii de carburanți, pentru că este un efort comun, atât Guvernul, cât și ei fac un efort, în condițiile în care trei luni va funcționa, ne gândim, de ce nu, să prelungim această măsură”, a declarat Ionuț Stroe.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Purtătorul de cuvânt al PNL a subliniat că în România se comercializează carburanți la prețuri scăzute, comparativ cu alte state europene.

„Dacă nu, nimeni nu este rigid, nu este inflexibil, putem să analizăm și alte propuneri care se fac și bineînțeles să acomodăm această piață situațiilor care se vor ivi. Eu mi-aș dori ca aceste crize să se termine, toți ne dorim acest lucru. În momentul de față România se află pe locul doi al nivelului prețurilor de carburanți, avem carburanți ieftini, comparativ cu alte state care se confruntă cu crize mult mai accentuate”, a precizat Stroe.

Ionuț Stroe a mai spus că această compensare cu 50 de bani este cea mai rapidă scădere a prețurilor la carburanți, de pe o zi pe alta.

„Știu că așteptările sunt mari, dar nimeni nu ar fi avut, în acest moment, o soluție care să depășească acești 50 de bani, care reprezintă ceva. Este cea mai rapidă și acceptată scădere a prețurilor carburanților la pompă de pe o zi pe alta”, a completat Ionuț Stroe, conform România TV.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

 • Sub bocancul lui BocanceaSub bocancul lui Bocancea
  De cateva zile la Iasi avem ocazia sa vedem Razboiul din Ucraina. Nu este vorba de mascarada ruso-americana din Ucraina, ci de o alta mascarada care se vrea a fi… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

 1. si in europa se ofera salarii mai mari decat cele din Romania.
  Si in Europa preturile la alimente sunt mai mici decat cele din Romania.

  Si de cand Europa este un etalon pentru Romania ?
  Romania nu mai este un stat Suveran care urmareste interesele populatiei sale?
  A sau trebuie sa vina ordinele din afara ca sa nu deranjati.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate