luni, februarie 6, 2023
ACTUALITATEIonuț Miron, de doar 8 luni, are nevoie de peste 96 000...

Ionuț Miron, de doar 8 luni, are nevoie de peste 96 000 de euro pentru a se vindeca de leucemie. Părinții lui sunt oameni amărâți și au nevoie de sprijinul nostru

Ionuț Miron este un copilaș de doar 8 luni, care trece prin momente disperate: micuțul a fost diagnosticat cu leucemie și riscă moartea dacă nu va primi un transplant de măduvă osoasă.
„Zilele acestea mi s-a spus cât costă viața copilului meu, 96.800 de euro. Sunt disperată și tare mi s-a îngreunat durerea când am aflat că soarta lui depinde de această sumă imensă pe care nu o avem. Tratamentul trebuie să îl facem de urgență astfel încât Ion să mai poată trăi”, a spus mămica lui, Lidia Miron.

Familia Miron are nevoie de noi pentru a-și salva copilașul: mama este casnică iar tatăl este muncitor la o fabrică de bere. Mai muit, ei mai au de îngrijit trei copii.

Soții Miron nici măcar nu pot spera că ar strânge într-o viață suma necesară, darămite într-un timp scurt! Încolțiți de pericolul de a-și pierde fiul cel mic, cei doi apelează la oricine îi poate ajuta cu o donație, astfel încât Ion să trăiască, să supraviețuiască cumplitei boli.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Povestiri rusești de Crăciun – Antologie și vei contribui la susținerea libertății ideilor

În pragul sărbătorilor de iarnă, donațiile noastre pot fi cel mai frumos cadou pentru acest suflețel nevinovat. Am învins cu succes leucemia și în viața altor copii frumoși care ne-au cerut ajutorul, deci se poate și trebuie să ne unim forțele și solidaritatea și pentru Ion. Doar împreună salvăm vieți, doar împreună învingem diagnostice necruțătoare!

Denumire beneficiar: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

Cod de înregistrare fiscală: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca Transilvania Botoșani

Vă rugăm să specificați în transferul bancar la detalii plată/mențiune: ION MIRON

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate