ACTUALITATEIon Cristoiu, după ce PSD a anunțat că nu va susține inițiativa...

Ion Cristoiu, după ce PSD a anunțat că nu va susține inițiativa AUR de suspendare a președintelui: „Klaus Iohannis poţi încălca şi de acum înainte Constituţia. PSD nici măcar nu te va fluiera!”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat în cadrul emisiunii România 9 de la TVR că formațiunea sa nu va iniția și nici nu va contribui la inițierea procedurilor de suspendare a lui Klaus Iohannis.

„Ca şi oportunitate îmi asum ceea ce spun, nu cred că în acest moment este oportună declanșarea unei proceduri de suspendare a domnului preşedinte Klaus Iohannis. Și de pandemie, şi de criză economică şi de context internațional, şi de o perioadă mult prea mică care a trecut de la alegeri…[…]

Consider că nu este oportună şi este o temă falsă în acest moment. Derapajele de la încălcarea Constituţiei, mai ales că nu sînt nişte fapte care se prescriu, maestre, ele pot fi invocate şi într-un moment oportun”, a spus Marcel Ciolacu.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3Media

Declarațiile lui Marcel Ciolacu vin în contextul în care George Simion, liderul AUR, a anunțat că va iniția demersurile pentru suspendarea Președintelui, dar va avea nevoie de sprijinul parlamentarilor PSD.

„Klaus Iohannis poţi încălca şi de acum înainte, timp de patru ani, pînă în 2024, Constituţia.

PSD nici măcar nu te va fluiera!”, a comentat jurnalistul Ion Cristoiu afirmațiile liderului social-democrat.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...