ACTUALITATEIon Cristoiu despre criticile aduse programului TVR în care s-au ironizat măsurile...

Ion Cristoiu despre criticile aduse programului TVR în care s-au ironizat măsurile anti-covid: Miroase a friptură. Nu ne uitaţi, sîntem aici, gata să primim răsplata anilor în care v-am lins în fund

Jurnalistul Ion Cristoiu a comentat faptul că senatorul USR Iulian Bulai, dar și ziaristul Grigore Cartianu au criticat programul de Revelion al TVR pe motiv acolo ar fi fost criticat președintele Klaus Iohannis și măsurile anti-covid luate de autorități.

Cristoiu consideră totul este doar un pretext pentru a schimba conducerea Televiziunii de stat cu persoane apropiate actualei puteri.

„Programul de Revelion al TVR a stîrnit mare zarvă într-o anume parte a presei şi a politicii. Deputatul Iulian Bulai, din al cărui CV am înţeles că şi-a petrecut viaţa trecînd dintr-o ţară între-alta, în funcţie de misiuni, a cerut plecarea Doinei Gradea, pe motiv că scheciurile lui Mugur Mihăiescu de la Vacanţa Mare au fost o bătaie de joc la adresa Autorităţilor, în frunte cu Preşedintele, care s-au jertfit şi se jertfesc pentru a ne apăra de Coronavirus. Grigore Cartianu şi-a exprimat indignarea că Klaus Iohannis a fost batjocorit la TVR. Culmea a fost atinsă de Dorina Rusu, o persoană fără alt merit în viaţă decît acela de a fi fost soţia fostului lider PNL, Horia Rusu, pusă cu mîna la CNA de Klaus Iohannis, care ne-a anunţat, ca de obicei, că se autosesizează. Aşa cum spun în Jurnalul meu video precipitarea unora în apăra cu trupurile lor onoarea Preşedintelui, m-a făcut să văd momentul din program în care a fost parodiat Klaus Iohannis. Pe vremea cînd Ion Iliescu era preşedinte,Grupul Divertis îşi făcuse o glorie din a-l parodia la televiziuni, inclusiv la TVR. Ion Iliescu nu s-a supărat. Ba chiar ţin minte că s-a şi tras în poză împreună cu actorul care-l parodia cu mare talent, Cristian Greţcu. Un spectacol de la Teatrul Constantin Tănase făcea furori prin momentul satiric dedicat de Stela Popescu lui Ion Iliescu. Evenimentul zilei de la vremea respectivă a făcut chiar prima pagină cu versurile cîntate de talentata actriţă. Ion Iliescu nu i-a purtat ranchiună. Pe 7 februarie 2004, preşedintele României de la vremea aceea, Ion Iliescu, i-a oferit actriţei Ordinul Meritul Cultural în grad de Comandor, Categoria D – „Arta Spectacolului”. Faţă de tăioşenia cu care era ironizat Ion Iliescu la vremea preşedinţiei, scheciul din Programul TVR mi s-a părut o bătaie pe umăr amicală. Ce mai încolo şi încoace, o luare la mişto decentă.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

De ce s-au năpustit asupra conducerii TVR cei care alcătuiesc în presă camarila USRPLUS?

Pentru că dinspre TVR vine miros de friptură. Dorina Rusu, Grigore Cartianu şi alţii asemenea lor au aşteptat venirea la putere a Coaliţiei de Centru Dreapta de mai mult de un deceniu. Ei ştiu că venirea Alor noştri înseamnă trecerea fripturii de la Ei la Noi. Şi tot datul din gură în apărarea onoarei lui Klaus Iohannis nu e altceva decît făcutul cu mîna:

Nu ne uitaţi, sîntem aici, gata să primim răsplata anilor în care v-am lins în fund.
Dorina Rusu mai mult ca sigur se vrea în locul Doinei Gradea, iar Grigore Cartianu, şef la Ştiri.”, a scris Ion Cristoiu pe blogul personal.

Facebook Notice for EU!
You need to login to view and post FB Comments!

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...