sâmbătă, februarie 24, 2024
ACTUALITATEIon Cristoiu despre acordul pentru „mini-Schengen” cu Austria: Nu există umilință mai...

Ion Cristoiu despre acordul pentru „mini-Schengen” cu Austria: Nu există umilință mai mare de la Dictatul de la Viena încoace. Ne transformă în cetățeni de mâna a doua a UE

Ziaristul Ion Cristoiu a comentat în termeni foarte duri acordul cu Austria în schimbul unui „mini-Schengen” semnat de Guvernul Ciolacu.

Jurnalistul a asemuit acest acord cu tratativele cu Ungaria pentru Ardeal, afirmând că este cea mai mare umilință de la Dictatul de la Viena încoace.

Cristoiu a spus că acest acord „Ne transformă prin osârdia lui Klaus Iohannis în primul rând, că el a negociat, a lui Marcel Ciolacu, a lui Nicolae Ciucă, a acestei alianțe toxice PSD-PNL, în cetățeni de mâna a doua a Uniunii Europene”.

„Nu există nu umilire mai mare de la Dictatul de la Viena încoace”, a mai comentat Cristoiu în pastila sa video, postată pe Cristoiu Blog.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

5 COMENTARII

 1. In 2015, fluxul migrator a fost cauzat de bilderbergista Merkel.
  In iunie 2015, Ungaria a luat decizia sa construiasca garduri. Austria a spus atunci ca Ungaria nu intelege politicile europene.
  Abia in noiembrie 2015, Austria a luat decizia sa construiasca gard la granita cu Slovenia, si abia in 2016 la granita cu Italia, timp in care s-au scurs zeci de mii de migranti pe acolo in Austria si acum dau vina pe noi.
  NOI NU AM FOST PE TRASEUL MIGRATOR PT. CA NU SUNTEM IN SCHENGEN. Noi nu vrem in Schengen! Asta a fost planul globalistilor, de a plasa migrantii peste tot in Europa, nu doar in Germania sau in vest.
  Austria nu are cojones sa trimita acesti migranti economici din Siria si Afganistan in tarile de origine, ei nu sunt refugiati, s-a vazut la razboiul din Ucraina cum arata adevaratii refugiati si tot ce se intampla e cu girul Uniunii Europene.
  ROEXIT, Romania stat independent si suveran!

  Sa fie inchisoare pe viata pentru tradatorul Ciolacu!
  Se incalca punctul 4 din Articolul 3 din Constitutia Romaniei: in Romania e interzisa prin Constitutie stramutarea de populatii straine.

  Vorbim de infractiuni de tradare si inalta tradare comise de Ciolacu, de la articolele 394 la 398 din Codul Penal.
  Sa fie inchisoare pe viata pentru tradatorul Ciolacu!

 2. „Ne transformă… în cetățeni de mâna a doua a Uniunii Europene.”

  Dl. Ion Cristoiu nu ştie că trăim într-o colonie (un stat eşuat)?
  Întrebare:
  Cum pot fi numiţi cetăţenii unui stat eşuat (ai unei colonii)?

 3. Bate campii. Imi aduc aminte perfect, inainte de JAI-ul din 8 decembrie, 2022 , cam pe 5-6 decembrie “maestrul” ne spunea ca intram in Schengen sigur si sa stam linistiti ca totul este o butaforie intre Austria si Romania.

  La intrebarea moderatorei, de ce este atat de sigur, “maestrul” ne spunea cu nonsalanta ca este doar “un balet intre Nehammer si Johannis” cum ca Nehammer, in intelegere cu Johannis, se tot pronunta impotriva extinderii spatiului Schengen prin gura ministrului de interne austriac, Karner, astfel incat sa-l ajute pe Johannis iar in Romania, Johannis sa apara ca cel care “ne-a bagat in Schengen”

  Evident ca la cateva zile dupa JAI-ul din 8 decembrie acelasi “maestru” ne spunea cu aceeasi nonsalanta, dar la alta emisiune, ca era sigur ca nu o sa intram in Schengen deoarece anterior JAI-ului din 8 dec. fusese o intalnire a liderilor PPE-ului la Atena, unde a fost prezent atat Ciuca cat si Johannis, iar “progaganda lui Johannis” nu a mentionat nimic despre intalnirile Ciuca, Johannis – Nehammer, Karner…….atunci a stiut “maestrul” ca nu o sa intram in Schengen

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE