marți, ianuarie 31, 2023
ACTUALITATEIohannis anunță că NATO a aprobat grupul de luptă în România |...

Iohannis anunță că NATO a aprobat grupul de luptă în România | Niciun român nu trebuie să se teamă

Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat că Alianța Nord-Atlantică(NATO) a aprobat înființarea unui grup de luptă în România. Acesta va fi condus de Franța, tranmsite Știrile PRO TV.

Anunțul a fost făcut chiar înainte de summit-ul NATO de la Bruxelles, care a avut ca scop luarea unor măsuri de siguranță în contextul războiului dintre Rusia și Ucraina.

Iohannis spune că românii sunt în siguranță și țara noastră nu va intra în conflictul militar declanșat de Rusia.

„Conform declarației secretarului general Jens Stoltenberg, deja NATO a aprobat grupul de luptă care va fi poziționat în România. Este acel grup de luptă pe care l-am solicitat, am sperat să se realizeze repede și s-a realizat. Este acel grup de lucru pentru care Franța va fi națiune cadru. Sigur, urmează încă negocieri în cadrul NATO, pentru a vedea cine mai trimite trupe în acest grup de luptă. Sunt foarte bucuros că s-a decis atât de repede deja. Niciun român nu trebuie să se teamă”, a precizat Iohannis, potrivit sursei menționate.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Președintele României susține că nu vor fi folosite nici arme biologice sau chimice, acestea fiind interzise de lege, prin tratele internaționale. În ultima perioadă, s-a vehiculat că Rusia ar putea folosi această „tehnică” de luptă, inclusiv pentru statele „neprietenoase” Rusiei.

„Armele chimice şi biologice sunt interzise prin tratatele internaţionale şi nu putem să pornim pur şi simplu de la premisa că cineva le foloseşte. Noi toţi sperăm să rămână aşa şi toţi semnatarii tratatelor internaţionale să respecte ceea ce s-a decis”, a menționat președintele României, Klaus Iohannis, citat de sursa menționată.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis (alergie la praf, polen, venin) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Șeful statului român spune că nici Moldova nu are de ce se să se teamă. Este exclus un posibil atac, iar măsurile de siguranță pentru această țară vizează dependența față de gazul rusesc.

Oficialii României vor ca în România să construiască un depozit de gaze pentru securitatea energetică a Moldovei.

 

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

  1. atata timp cat vine armata straina aici lucrurile merg spre escaladare deci nu ne putem astepta la nimic bun. Asigurarile lor nu valoreaza cat o ceapa degerata

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate