ACTUALITATEInterviul lui Tucker Carlson cu Andrzej Duda face furori pe Youtube: Președintele...

Interviul lui Tucker Carlson cu Andrzej Duda face furori pe Youtube: Președintele Poloniei pare mai patriot decât Joe Biden / Polonezii arată mai multă inteligență decât propriul nostru guvern care nu are interes să protejeze SUA

Interviu lui Tucker Carlson cu Andrzej Duda a devenit extrem de popular pe YouTube.
Mii de comentarii au lăudat Polonia și pe președintele polonez în urma interviului său pentru Fox News.

Tucker Carlson l-a intervievat pe președintele polonez Andrzej Duda pe 28 septembrie cu privire la actuala criză de migrație și poziția Poloniei ca țară conservatoare.

În interviu, Duda le-a reamintit telespectatorilor că în 2015 Polonia a respins proiectul cotelor de migrație înaintat forțat de Germania.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Am declarat foarte clar că, dacă cineva vrea să vină în Polonia și caută sprijin sau ajutor, îi vom oferi acest ajutor. Cu toate acestea, ne-am opus transferului forțat de oameni în Polonia”, a spus el. Președintele a subliniat, de asemenea, opiniile sale „destul de conservatoare” și a declarat că este un creștin practicant și că este pro-viață.

Interviul a fost încărcat pe YouTube și a atins peste 1,3 milioane de vizualizări și peste 7.600 de comentarii în câteva zile. Marea majoritate a comentariilor sunt incredibil de pozitive și laudă atât Polonia, cât și pe președintele polonez.

„Funny Biden acuză Polonia că este autoritară, întrucât președintele Poloniei răspunde în mod liber la întrebările presei străine, iar Biden nu are voie să răspundă nici măcar presei americane care îi menajează. Totul este atât de deranjant și dezgustător”, a scris o persoană care a primit mai mult de 5.000 de aprecieri la comentariu.

„Din păcate, președintele polonez pare mai mult un patriot decât președintele nostru”, a scris un altul.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Apilarmel și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Un utilizator a subliniat credința puternică a polonezilor în valori și familie: „Aveam un prieten polonez și trebuie să spun că avea valori foarte puternice, își îngrijea familia și prietenii și făcea un efort să-și viziteze patria în fiecare an”.

Un alt utilizator a împărtășit, de asemenea, experiențele sale bune cu polonezii din străinătate și a evidențiat importanța familiei pentru cultura poloneză: „Ador extrem de mult polonezii. Am fost foarte norocos să cunosc imigranții polonezi care locuiesc alături și am fost întotdeauna uimit de etica muncii și de valorile familiale! Trăiască Polonia! Un aliat adevărat și valoros!”

Unii comentatori au fost impresionați de faptul că președintele polonez nu a avut nevoie de ajutor în timp ce răspundea la întrebări – „Și totuși un alt președinte care nu are nevoie de un teleprompter”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Polonezii arată acum mai multă inteligență decât propriul nostru guvern sau guvernul nostru nu are niciun interes să protejeze SUA”, a declarat o altă persoană. Mai mulți utilizatori au declarat, de asemenea, că președintele Duda a fost un adevărat patriot și a apreciat onestitatea în răspunsurile sale în timpul interviului, potrivit RemixNews.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

2 COMENTARII

  1. ESTE FOARTE GEU SĂ OBLIGI PE CINEVA SĂ URCE O SCARĂ DACĂ EL NU DOREȘTE ACEST LUCRU !!
    FELICITĂRI DIN INIMĂ POLONIA !!

  2. America a ajuns sub nivelul pe care îl avea în ’79 când Homeini râdea de mai mai să i se desfacă buricul de eforturile penibile de a nu cădea-n cur ale lui Carter. Un tip din administrație spunea atunci că daca vrei un guvern mai bun nu trebuie decât să închizi ochii,să deschizi cartea de telefon și să pui ixuri la întâmplare. Sadly, este și cazul nostru, azi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...