ACTUALITATEINSP: 8,5% din infectările noi și 5,2% din decesele Covid din ultimele...

INSP: 8,5% din infectările noi și 5,2% din decesele Covid din ultimele două săptămâni aveau vaccin făcut, jumătate și cu a doua doză. De la începutul anului, peste 28.400 infectări și 555 decese de Covid la vaccinați

Unul din 11 români care s-a infectat cu noul Coronavirus în ultimele două săptămâni fusese vaccinat anterior, iar un deces din 19 survenite după infectare Covid s-a produs deși erau cazuri de bolnavi protejați înainte prin vaccin, potrivit celor mai recente date raportate de Institutul Național de Sănătate Publică (INSP) și citate de Profit.ro.

Datele arată că, deși vaccinul protejează împotriva formelor grave ale bolii, nu înlătură complet riscul infectării și transmiterii virusului Sars-Cov-2, nici posibilitatea decesului la persoane vulnerabile care se infectează cu acesta după ce au primit o doză sau două de vaccin, menționează sursa citată.

Continuarea articolului este aici.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate