ACTUALITATEÎndemnul unui europarlamentar român: Profitați de acest timp frumos și ieșiți într-o...

Îndemnul unui europarlamentar român: Profitați de acest timp frumos și ieșiți într-o pădure #faramasca

Christian Terheș, europarlamentar român din partea PNȚCD, a publicat pe rețelele de socializare un îndemn către cei care-l urmăresc și nu numai.

Alesul european a i-a îndemnat pe oameni să iasă afară și să se bucure de vremea frumoasă, fără mască.

„Profitați de acest timp frumos și iesiți într-o pădure #faramasca. Creația lui Dumnezeu e minunată și trebuie să ne bucurăm de ea în fiecare clipă. Cristos a înviat!”, a scris Terheș.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Acesta este de meserie preot greco-catolic și îndemnul său vine în contextul în care încă, în România, masca este obligatorie în aer liber.

 

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...