ACTUALITATEÎndemnul unui europarlamentar român: Profitați de acest timp frumos și ieșiți într-o...

Îndemnul unui europarlamentar român: Profitați de acest timp frumos și ieșiți într-o pădure #faramasca

Christian Terheș, europarlamentar român din partea PNȚCD, a publicat pe rețelele de socializare un îndemn către cei care-l urmăresc și nu numai.

Alesul european a i-a îndemnat pe oameni să iasă afară și să se bucure de vremea frumoasă, fără mască.

„Profitați de acest timp frumos și iesiți într-o pădure #faramasca. Creația lui Dumnezeu e minunată și trebuie să ne bucurăm de ea în fiecare clipă. Cristos a înviat!”, a scris Terheș.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Acesta este de meserie preot greco-catolic și îndemnul său vine în contextul în care încă, în România, masca este obligatorie în aer liber.

 

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți.Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate