ACTUALITATEÎnceputul unui sistem de credit social? Dan Barna: Persoanele vaccinate să meargă...

Începutul unui sistem de credit social? Dan Barna: Persoanele vaccinate să meargă la mall în weekend, restul, în cursul săptămânii

Vicepremierul Dan Barna a declarat, vineri, că în Coaliție și în Guvern au avut loc discuții despre stimularea campaniei de vaccinare, în condițiile în care autoritățile se tem de valul patru al pandemiei.

Printre posibilele măsuri, Barna a anunțat că românii vor putea merge la mall în weekend doar dacă sunt vaccinați. De asemenea, vicepremierul a precizat că sunt luate în calcul tombole cu utilaje agricole pentru cei care se vaccinează, pentru a încuraja campania de vaccinare în mediul rural.

„E clar că trebuie să venim cu măsuri pe modelul celorlalte state europene pentru încurajarea campaniei de vaccinare. Probabil valul patru va avea acel efect de stimul pentru acea parte din populație care nu s-a dus până acum să se vaccineze.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

Sunt doua tipuri de demersuri, cele de încurajare și stimulare, dar și acele măsuri pentru cadre medicale, pentru accesul la anumite servicii neesențiale, existența vaccinării să fie o condiționalitate.

De exemplu, mersul la mall, să fie condiționat de existența vaccinării. Persoanele vaccinate să meargă la mall în weekend, restul, în cursul săptămânii.

E un mesaj foarte clar: dacă vrem să nu ne mai întoarcem la perioada de restricții care ne-a chinuit atât de mult, e necesar să ne vaccinăm. Vom avea cu toții probleme dacă nu vom crește procentul de vaccinare.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

Ne-am gândit la stimulente. În bani direct nu am discutat despre stimulente, dar se discută diverse variante de vouchere, bonuri, tichete prin care cetățenii să fie încurajați să se vaccineze.

S-a discutat și subiectul unei potențiale loterii, chiar cu utilaje agricole, astfel încât să reacționeze cei din mediul rural”, a spus vicepremierul Dan Barna.

Afirmațiile vicepremierului duc cu gândul la previziunile scriitorului american Rod Dreher, care a spus într-un interviu acordat R3media că progresiștii vor încerca să instaureze un sistem de credit social, bazat pe modelul chinez.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

5 COMENTARII

  1. Ăștia, dobitoci cum sunt, s-au săturat la putere. SE REZOLVĂ LA PRIMELE ALEGERI!!!
    Iar va ajunge PSD-ul la guvernare….
    Oricum, trebuie ieșit în stradă, nu se mai poate cu gunoaiele acestea.

  2. se instituie segregarea. bonificatiile pana la amendarea corporatiilor si patronilor de magazine si in viitor mijloace de transport si magazine alimentare, astfel incat – exact ca si in cazul mascaradei – nu vei fi lasat sa intri in magazine desi Constitutia este de partea ta. se bazeaza pe faptul ca romanii nu sunt uniti si nu au posibilitati si timp sa se judece cu ei. pana la Constitutie copilul trebuie hranit, nu? acesta este planul. in fapt, se va face o segregare masiva a popolatiei – EXPERIMENTUL PITESTI sau URA NEMTILOR IMPOTRIVA EVREILOR INAINTE DE A FI BAGATI IN LAGARE. Pentru ca nemtii nu au bagat evreii in lagare pocnind din degete. Totul a inceput prin incitarea la ura si segregare. TREZITI-VA!

  3. Hai pariu ca merg oriunde fara sa iti cer tie voia, fara sa fiu intepat cu “vaccinul” anti-covid19 si fara sa port botnita !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT