ACTUALITATEÎncepe vaccinarea fetițelor! Ministerul Sănătății a distribuit 40.000 de doze de vaccin...

Începe vaccinarea fetițelor! Ministerul Sănătății a distribuit 40.000 de doze de vaccin împotriva HPV

Ministerul Sănătății a distribuit 40.000 de doze de vaccin împotriva HPV către direcțiile de sănătate publică din țară, campania fiind destinată fetițelor cu vârsta între 11 și 14 ani.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, joi, de Ministerul Sănătății, direcțiile de sănătate publică vor repartiza vaccinul medicilor de familie.

„Ministerul Sănătății a distribuit 40.000 de doze de vaccin împotriva HPV către direcțiile de sănătate publică din țară, acestea urmând să repartizeze medicilor de familie dozele solicitate.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Achiziționarea vaccinului împotriva HPV, pentru imunizarea fetelor cu vârsta cuprinsă între 11 și 14 ani, se realizează de către Ministerul Sănătății pe baza solicitărilor părinților/reprezentanților legali transmise medicilor de familie”, se precizează în comunicat.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

2 COMENTARII

  1. Vaccinul hpv este a ucis copii cu ani in urma. cercieeeel alerga parintii sa-i constranga sa isi vaccineze copiii. ca si cu vaccinul anti-gripal – cazul Tecuceanu. dupa ce a pocnit scandalul s-a ascuns ca un kkt de tarator jeg ce este. o adunatura de securisti criminali s-au catarat pe Romania si pe noi! TREZITI-VA!

  2. Minciuna asta pe baza solicitărilor părinților e evidentă.

    Or fi scris 2-3 părinți spălați pe creier, dar cum credeți că 40.000 de părinți au asaltat ministerul/?

    de udne se vede că dacă dai mână liberă „medicilor” plătiți de corporații, schema de vaccinare crește mereu și va fi la infinit, vaccinare pentru totdeauna pe toate părțile și in toate pozițiile.

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...