luni, iulie 15, 2024
ACTUALITATEÎncepe vaccinarea fetițelor! Ministerul Sănătății a distribuit 40.000 de doze de vaccin...

Începe vaccinarea fetițelor! Ministerul Sănătății a distribuit 40.000 de doze de vaccin împotriva HPV

Ministerul Sănătății a distribuit 40.000 de doze de vaccin împotriva HPV către direcțiile de sănătate publică din țară, campania fiind destinată fetițelor cu vârsta între 11 și 14 ani.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, joi, de Ministerul Sănătății, direcțiile de sănătate publică vor repartiza vaccinul medicilor de familie.

„Ministerul Sănătății a distribuit 40.000 de doze de vaccin împotriva HPV către direcțiile de sănătate publică din țară, acestea urmând să repartizeze medicilor de familie dozele solicitate.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Achiziționarea vaccinului împotriva HPV, pentru imunizarea fetelor cu vârsta cuprinsă între 11 și 14 ani, se realizează de către Ministerul Sănătății pe baza solicitărilor părinților/reprezentanților legali transmise medicilor de familie”, se precizează în comunicat.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

2 COMENTARII

  1. Minciuna asta pe baza solicitărilor părinților e evidentă.

    Or fi scris 2-3 părinți spălați pe creier, dar cum credeți că 40.000 de părinți au asaltat ministerul/?

    de udne se vede că dacă dai mână liberă „medicilor” plătiți de corporații, schema de vaccinare crește mereu și va fi la infinit, vaccinare pentru totdeauna pe toate părțile și in toate pozițiile.

  2. Vaccinul hpv este a ucis copii cu ani in urma. cercieeeel alerga parintii sa-i constranga sa isi vaccineze copiii. ca si cu vaccinul anti-gripal – cazul Tecuceanu. dupa ce a pocnit scandalul s-a ascuns ca un kkt de tarator jeg ce este. o adunatura de securisti criminali s-au catarat pe Romania si pe noi! TREZITI-VA!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE