ACTUALITATEIncendiul de la Piatra Neamț: Medicul erou care a încercat să salveze...

Incendiul de la Piatra Neamț: Medicul erou care a încercat să salveze pacienții va fi dus Spitalul Militar Regina Astrid din Belgia. Numele său este Ioan Cătălin Denciu

Medicul erou, care era de gardă sâmbătă seara, în ATI Piatra Neamț, când secția a luat foc, va fi transportat la Spitalul Militar Regina Astrid.

Pentru transfer, medicul a fost adus la București, unde i s-a făcut o evaluare la Spitalul Floreasca.

Aeronava Tarom care îl transportă pe medicul erou Cătălin Denciu la Spitalul Militar Regina Astrid din Belgia a decolat, duminică dimineața, de pe Aeroportul Otopeni.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Medicul este atent monitorizat de un echipaj SMURD.

Pe parcursul nopții, medicul rănit a fost transferat cu o autospecială de la Piatra Neamț la Iași.

Ioan Cătălin Denciu este medic primar de Anestezie și Terapie Intensivă și este originar din Focșani.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți.Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate