vineri, aprilie 12, 2024
ACTUALITATEIncendiu la un spital de psihiatrie din Cavnic, Maramureș. Nu sunt victime....

Incendiu la un spital de psihiatrie din Cavnic, Maramureș. Nu sunt victime. Șapte unități spitalicești din România au luat foc în ultimele cinci luni

Un incendiu a avut loc la Spitalul de Psihiatrie din orașul Cavnic, fiind evacuate 71 de persoane, anunță ISU Maramureș.

Încăperile au fost aerisite, iar bolnavii urmează sa fie introduși din nou in saloane.

ISU precizează că nu au fost victime. Au intervenit 6 mașini de pompieri și două ambulanțe.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Potrivit unei informări a Ministerului Sănătății, din primele informații transmise Centrului Operativ pentru Situații de Urgență din cadrul Ministerului Sănătății, incendiul de la Spitalul de Psihiatrie din Cavnic s-a manifestat într-o baie de la etajul al treilea al clădirii și a fost lichidat.

Este al șaptelea incendiu apărut într-o unitate spitalicească în ultimele cinci luni, în România.

Astfel, în 14 noiembrie 2020 a luat foc secția Anestezie Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț. În urma incendiului de la Piatra Neamț au murit zece persoane.

În ziua de Crăciun, pe 25 decembrie 2020, a luat foc pavilionul de bărbați de la Spitalul de Psihiatrie Socola Iași, în urma căruia a murit un bărbat.

Pe 2 ianuarie 2021, Un incendiu a izbucnit la Secția de Psihiatrie a Spitalului Municipal Roman, județul Neamț, doi pacienți și două cadre medicale fiind transportate la Camera de Primiri Urgențe, după ce au suferit ușoare intoxicații cu monoxid de carbon.

Pe 5 ianuarie, Un echipaj de intervenție Chimică, Biologică, Radiologică şi Nucleară (CBRN) al ISU Timiş a intervenit la Spitalul de Psihiatrie din Gătaia. Nu au existat victime.

Pe 29 ianuarie, un incendiu puternic a izbucnit la Spitalul „Matei Balș” din Capitală: 20 de persoane au murit.

Pe 8 martie, un incendiu a izbucnit la Spitalul de Psihiatrie din Craiova. Trei persoane au fost rănite.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE