sâmbătă, iulie 20, 2024
ACTUALITATEÎncă un sportiv pune „punctul pe i”: Să ne înțelegem, Emma Raducanu...

Încă un sportiv pune „punctul pe i”: Să ne înțelegem, Emma Raducanu nu este româncă. Cum nu este nici Bianca Andreescu. Iar noi, românii, trebuie să ne susținem reciproc

Andreea Prisăcariu, o tânără tenismană româncă, spune că va ține cu Simona Halep dacă aceasta se va întâlni într-un meci direct cu britanica Emma Raducanu.

Motivul? Foarte simplu: Simona Halep este compatrioata noastră, în timp ce Emma Raducanu reprezintă Marea Britanie (foto).

„Dintre ea și Simona Halep, normal că țin cu Simona, Simona este româncă. Să ne înțelegem, Emma Răducanu nu este româncă. Cum nu este nici Bianca Andreescu. Iar noi, românii, trebuie să ne susținem reciproc”, a spus Prisăcariu.

CITEȘTE ȘI: Să-i iubim pe-ai noștri. S-o lăsăm pe Emma!

Aceeași poziție a avut și legenda tenisului românesc, Ilie Năstase. El a spus că în afară de nume, Emma Raducanu nu are nimic în comun cu noi.

„Despre Emma Răducanu nu pot să spun prea multe pentru că nu o știm nici noi, cei din tenis. Ea s-a născut în Canada și a crescut în Anglia unde s-au inventat tenisul și fotbalul. După nume, da, putem să ne mândrim cu ea, dar altfel de ce? Pentru că ea s-a născut în altă țară. Sunt foarte mulți români care s-au născut aici şi nu ne mândrim cu ei.
Nu văd de ce. Tatăl ei este român, poartă numele Răducanu, da e un lucru frumos că e un nume românesc, dar şi Andreescu şi ea reprezintă alte țări. Nu știu dacă avem o genă aparte pentru sport noi românii, dar suntem talentați fără condiții”, a spus Ilie Năstase, după cum informa Eurosport.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

4 COMENTARII

  1. Emma Răducanu e mai româncă decât o groază de politicieni corupţi şi incompetenţi. Şi Mateiaş Corvinul era român, după istoricii noştri clasici, care au făcut România Regală Mare, pe când eseiştii demitizatori de azi, care nu au recuperat Basarabia, vor fi uitaţi repede. Ce e val ca valul trece.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE