ACTUALITATEÎncă un jurnalist îl contrează pe Florin Cîțu: Liderul PNL împarte populaţia...

Încă un jurnalist îl contrează pe Florin Cîțu: Liderul PNL împarte populaţia între vaccinaţi plătitori de taxe şi nevaccinaţi, neplătitori de taxe. Ceea ce e o MINCIUNĂ

Jurnalistul Dan Udrea (Gazeta Sporturilor) îl critică dur pe Florin Cîțu după ce acesta a spus că este „inadmisibil” ca „nevaccinații să se testeze pe cheltuiala celorlalți”.

Într-un editorial publicat în Libertatea, Dan Udrea scrie că Florin Cîțu a rostit un „neadevăr”, care „regăseşte toată aroganţa unei clase politice, care nu dă doi bani pe faptul că atunci când eşti într-o funcţie publică şi ai de administrat fondurile cetăţenilor, în primul rând trebuie să ai decența de a nu abuza pe nimeni”.

Dan Udrea numește afirmațiile lui Cîțu un abuz și o gafă de proporții.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis(alergie la praf, polen,venin)  și vei contribui la susținerea siteului R3media

„ Afirmaţiile lui Cîţu sunt un abuz care vin dintr-o gândire care discriminează și se fondează, ca orice discriminare, pe o inconsecvență logică. Conform a ceea ce a exprimat el, nevaccinaţii care ar trebui testaţi ar face-o pe banii vaccinaţilor. Fals, cu excepția cazului în care premierul ne poate dovedi că toate persoanele din România care nu s-au vaccinat nu plătesc taxe şi impozite la bugetul de stat! Declaraţia e o gafă de proporţii, trecută aproape neobservată într-o societate atât de divizată încât am ajuns să nu mai acceptăm că și „ceilalți” au drepturi”, a continuat Udrea.

El a explicat că atât vaccinații, cât și nevaccinații contribuie la bugetul de stat.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul „O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

„Un nevaccinat s-ar testa din bani publici, după cum și un vaccinat s-a imunizat pe bani publici. Dar nu pe cheltuiala celuilalt, căci dacă începem să rostogolim această retorică în cruciș, dispare orice noțiune de coeziune socială. Cât timp cineva plăteşte contribuţii, impozite şi tot ceea ce prevede Codul Fiscal, nimeni, dar nimeni n-are dreptul să vină să-i spună altceva. Cu atât mai puţin prim-ministrul ţării, care împarte populaţia între vaccinaţi plătitori de taxe şi nevaccinaţi, neplătitori de taxe. Ceea ce e o minciună. Rostită cu subiect şi predicat de Florin Cîţu. De fapt, e mai mult decât o minciună, e o practică. O cutumă a politicienilor, care, ajunşi să gestioneze fondurile provenite din buzunarul oamenilor, cred că îşi pot permite orice şi nu mai au nici măcar proprietatea cuvintelor şi a exprimărilor făcute în spaţiul public.
Și, din nebăgare de seamă, din dorința de a epata, politicienilor le scapă în cuvinte felul în care gândesc: divizator. Să arunce cineva prosopul pentru Florin Cîțu și pentru toți cei care gândesc așa! Să arunce cineva prosopul, fiindcă România e la podea, tot mai plină de sânge. În faţa pumnilor în figură primiţi din partea propriului stat”, a încheiat Dan Udrea.

Udrea este al doilea jurnalist care a taxat declarația lui Cîțu. Anterior, Paul Gabriel Andrei a replicat liderului PNL, sugerând ca persoanele vaccinate să-și plătească singure vaccinul.

Discuțiile vin în contextul dezbaterii asupra certificatului verde. Conform unei propuneri, timp de 60 de zile ar fi trebui ca statul să deconteze angajaților de la stat testările.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...