sâmbătă, septembrie 23, 2023
ACTUALITATEVIDEO | Încă o victorie pentru România! David Popovici câștigă încă o...

VIDEO | Încă o victorie pentru România! David Popovici câștigă încă o medalie de AUR. Este campion european de juniori la 200m liber

David Popovici a învins în finala de 200m liber cu un timp de 1:45:45, aducând încă o medalie de aur pentru România la natație. Acesta a participat la proba de 200m liber din cadrul Campionatului European de Natație la juniori, desfășurat în România, la Otopeni.

În finală, Popovici s-a aflat la mai mult de două secunde de italianul Lorenzo Galossi, care s-a mulțumit cu argintul. Bronzul a mers la britanicul Jacob Whittle.

Sportivul român va participa astăzi și la finala de ștafetă 4x100m liber mixt (2 bărbați și 2 femei), unde va fi alături de Ștefan Cozma, Anastasia Bako și Irina-Ana Preda.

Avem un român și în finala probei de 1.500 de metri liber. Este vorba despre Vlad-Ștefan Stancu (16 ani), care a avut al doilea cel mai bun timp în seriile de dimineață. Finala este programată joi, 7 iulie, de la ora 18:24.

În urmă cu o zi, România câștiga prima medalie de la Campionatele Europene de Juniori. David Popovici, Vlad Stancu, Ștefan Cozma și Patrick Dinu au obținut medalia de aur la proba de 4x100m liber, după un final incredibil, surclasând Marea Britanie la limită. Podiumul a fost completat de Italia.

Pentru a urmări competiția de la Otopeni, accesați link-ul de mai jos. Totodată, este live pe TVR1.

Știre în curs de actualizare.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate