ACTUALITATEÎncă doi pacienți de la Piatra-Neamț au murit la spitalul Lețcani. Bilanțul...

Încă doi pacienți de la Piatra-Neamț au murit la spitalul Lețcani. Bilanțul tragediei se ridică la 14

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a anunțat că alți doi pacienți din cei șase transferați de la Spitalul din Piatra Neamț, după incendiul de la Secția de Terapie Intensivă, au murit. Astfel, bilanțul deceselor incendiului de la Piatra Neamț se ridică la 14.

Zece pacienți au murit în incendiul devastator care a cuprins secția de Terapie Intensivă. Ulterior, alți doi din cei transferați, pacienți Covid care nu au fost afectați de incendiu, au decedat, iar acum alți doi pacienți au pierdut lupta cu moartea, potrivit Digi 24.

„Erau in stare foarte gravă, evoluția lor a fost nefavorabilă”, a declarat Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, la finalul vizitei efectuate la Institutul Fundeni, din Capitală, specificând ca aceștia au decedat din cauza complicațiilor provocate de infectarea cu Sars-CoV-2.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...