ACTUALITATEÎn timp ce Novak Djokovici apără dreptul la libertate, Rafael Nadal spune...

În timp ce Novak Djokovici apără dreptul la libertate, Rafael Nadal spune că persoanele care nu se vaccinează anti-Covid dau dovadă de egoism

Jucătorul de tenis Rafael Nadal (6 ATP) i-a numit pe cei ce aleg să nu se vaccineze „egoiști”, după ce sportivi precum Novak Djokovic s-au poziționat în favoarea libertății de alegere în acest sens. Există, de asemenea, jucători de tenis de top care nu s-au vaccinat.

„Înțeleg că sunt oameni care nu vor să se vaccineze, dar asta mi se pare a fi o postură oarecum egoistă”, a afirmat spaniolul vineri, în cadrul Marca Sport Weekend, eveniment organizat la Sevilla de cotidianul sportiv spaniol.

Nadal, care a participat la eveniment prin videoconferință, din casa sa din Insulele Baleare, unde se recuperează după o accidentare la picior, și-a bazat discursul pe criza de sănătate gravă prin care trece țara sa.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Am suferit mult. Nu știm 100% care sunt efectele vaccinurilor, dar trebuie să avem încredere în medici. Ceea ce știm însă este efectul virusului dacă nu suntem vaccinați”, a spus acesta.

Iată cum se poziționează jucătorul rus Daniil Medvedev:

„Se pare că, până în prezent, suntem țara cel mai puțin afectată de virus și cred că acest lucru se datorează faptului că o mare parte a populației este vaccinată”, a spus Nadal, referitor la Spania.

Australian Open nu va permite în acest an participarea jucătorilor nevaccinați. Astfel, cele mai mari nume, precum Novak Djokovic (1 ATP), Daniil Medvedev (2 ATP) sau Stefanos Tsitsipas (4 ATP) vor lipsi de la marele turneu.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

1 COMENTARIU

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...