marți, aprilie 23, 2024
ACTUALITATEÎn Israel, certificatul verde Covid va fi aplicat tuturor persoanelor de peste...

În Israel, certificatul verde Covid va fi aplicat tuturor persoanelor de peste 3 ani

Israelul a intensificat restricțiile și a extins utilizarea așa-numitului „green pass” (certificat verde) pentru cea mai mare parte a vieții publice pentru toate persoanele de peste 3 ani, informează DPA, citat de Agerpres.

Acesta constă în faptul că toți adulții trebuie să prezinte un certificat care să ateste că au fost vaccinați, s-au vindecat sau au fost testați negativ, conform deciziei de miercuri seara a grupul guvernamental însărcinat cu gestionarea pandemiei. În locurile în care este necesar certificatul verde, copiii cu vârsta de 3 ani și peste trebuie să prezinte un test negativ pentru Covid-19.

Certificatul va fi necesar, printre altele, la evenimente sportive și culturale, în centre de fitness, restaurante și săli de conferință. La evenimentele din săli închise fără locuri pe scaune vor putea participa doar până la 1.000 de persoane, iar la cele în aer liber până la 5.000 de persoane. Evenimentele private sunt limitate la 50 de persoane în interior și 100 în exterior.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Peste 58% din populația israeliană, de aproximativ 9,4 milioane de persoane, este complet vaccinată. Israelul a fost prima țară din lume care a început să administreze al treilea vaccin persoanelor cu vârsta de 60 de ani și peste. Până în prezent, peste 600.000 de persoane au fost vaccinate a treia oară, conform guvernului.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

  1. Sunt curios dacă își vor păstra întâietatea și la următoarele înțepături! Semnele dictaturii coboară tot mai jos pe scara vârstei oamenilor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE