ACTUALITATEÎn Israel, certificatul verde Covid va fi aplicat tuturor persoanelor de peste...

În Israel, certificatul verde Covid va fi aplicat tuturor persoanelor de peste 3 ani

Israelul a intensificat restricțiile și a extins utilizarea așa-numitului „green pass” (certificat verde) pentru cea mai mare parte a vieții publice pentru toate persoanele de peste 3 ani, informează DPA, citat de Agerpres.

Acesta constă în faptul că toți adulții trebuie să prezinte un certificat care să ateste că au fost vaccinați, s-au vindecat sau au fost testați negativ, conform deciziei de miercuri seara a grupul guvernamental însărcinat cu gestionarea pandemiei. În locurile în care este necesar certificatul verde, copiii cu vârsta de 3 ani și peste trebuie să prezinte un test negativ pentru Covid-19.

Certificatul va fi necesar, printre altele, la evenimente sportive și culturale, în centre de fitness, restaurante și săli de conferință. La evenimentele din săli închise fără locuri pe scaune vor putea participa doar până la 1.000 de persoane, iar la cele în aer liber până la 5.000 de persoane. Evenimentele private sunt limitate la 50 de persoane în interior și 100 în exterior.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Peste 58% din populația israeliană, de aproximativ 9,4 milioane de persoane, este complet vaccinată. Israelul a fost prima țară din lume care a început să administreze al treilea vaccin persoanelor cu vârsta de 60 de ani și peste. Până în prezent, peste 600.000 de persoane au fost vaccinate a treia oară, conform guvernului.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

1 COMENTARIU

  1. Sunt curios dacă își vor păstra întâietatea și la următoarele înțepături! Semnele dictaturii coboară tot mai jos pe scara vârstei oamenilor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...