ACTUALITATEÎn Belgia, fiecare familie are dreptul doar la o vizită pe săptămână,...

În Belgia, fiecare familie are dreptul doar la o vizită pe săptămână, de duminică

În Belgia, Statul restricționează vizitele, fiecare familie având voie doar la o vizită pe săptămână, în timp ce celor care locuiesc singuri li se permite să se întâlnească cu o singură persoană.

Belgia intră, de duminică, în carantină totală timp de o lună, anunță Mediafax.

În acest interval, intră în vigoare noi restricții, precum închiderea tuturor magazinelor neesențiale sau telemuncă obligatorie, acolo unde este posibil.

Şcolile vor rămâne, de asemenea, închise timp de două săptămâni. Restricţiile de circulație pe timpul nopţii erau deja în vigoare, iar barurile şi restaurantele au fost închise încă de la începutul acestei luni.

O nouă restricție vizează interzicerea parțială a vizitelor. Astfel, fiecărei familii i se va permite o singură vizită în fiecare săptămână, în timp ce celor care locuiesc singuri li se va permite să vadă o singură persoană.

Autoritățile nu explică, totuși, cum vor monitoriza dacă locuitorii Belgiei respectă sau nu restricțiile privind vizitele.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți.Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate