ACTUALITATEÎn Belgia, fiecare familie are dreptul doar la o vizită pe săptămână,...

În Belgia, fiecare familie are dreptul doar la o vizită pe săptămână, de duminică

În Belgia, Statul restricționează vizitele, fiecare familie având voie doar la o vizită pe săptămână, în timp ce celor care locuiesc singuri li se permite să se întâlnească cu o singură persoană.

Belgia intră, de duminică, în carantină totală timp de o lună, anunță Mediafax.

În acest interval, intră în vigoare noi restricții, precum închiderea tuturor magazinelor neesențiale sau telemuncă obligatorie, acolo unde este posibil.

Şcolile vor rămâne, de asemenea, închise timp de două săptămâni. Restricţiile de circulație pe timpul nopţii erau deja în vigoare, iar barurile şi restaurantele au fost închise încă de la începutul acestei luni.

O nouă restricție vizează interzicerea parțială a vizitelor. Astfel, fiecărei familii i se va permite o singură vizită în fiecare săptămână, în timp ce celor care locuiesc singuri li se va permite să vadă o singură persoană.

Autoritățile nu explică, totuși, cum vor monitoriza dacă locuitorii Belgiei respectă sau nu restricțiile privind vizitele.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...