joi, februarie 2, 2023
ACTUALITATEImportant! Asociația Medicală Germană cere reintroducerea testării gratuite, inclusiv pentru persoanele vaccinate,...

Important! Asociația Medicală Germană cere reintroducerea testării gratuite, inclusiv pentru persoanele vaccinate, după constatarea eșecului certificatului verde de a opri al patrulea val

Asociația Medicală Germană (Bundesärztekammer – echivalentul Colegiului Medicilor din România) solicită o revenire rapidă la testele coronare rapide gratuite, după ce s-a constatat că impunerea costurilor pentru cei care vor să se testeze nu a dat rezultate, informează RND.de.

Mai precis, este vorba despre eșecul certificatului verde de a opri creșterea infectărilor, deoarece prin introducerea acestui document s-a condiționat accesul în anumite locuri esențiale de vaccinare sau de testare, dar pe banii cetățeanului.

Președintele Bundesärztekammer, Klaus Reinhardt, a solicitat autorităților centrale și locale să corecteze rapid, această decizie greșită, precizează sursa citată.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

Din 11 octombrie, testele rapide corona sunt gratuite în Germania doar în cazuri excepționale. Guvernul federal a oprit finanțarea, iar multe stații de testare sunt acum închise. Motivul deciziei a fost că toată lumea are acum posibilitatea de a se proteja cu o vaccinare. De atunci, testele rapide gratuite au fost disponibile doar pentru persoanele care nu pot fi vaccinate, inclusiv pentru copiii cu vârsta sub doisprezece ani, precum și temporar pentru copiii cu vârsta cuprinsă între doisprezece și 17 ani și femeile însărcinate.

Premierul regiunii Nord Rin Vestfalia, Hendrik Wust, a cerut revenirea rapidă la testarea gratuită pentru cei vaccinați și cei care sunt trecuți prin boală.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

El a argumentat că numărul persoanelor vaccinate care sunt infectate este în creștere, iar testele rapide gratuite ar ajuta persoanele cu posibilități financiare reduse să se protejeze.

Klaus Reinhardt a cerut o strategie comprehensivă de combatere a răspândirii virusului, dat fiind că și vaccinații îl pot răspândi.

„Noile reguli trebuie să vină repede, dacă este este posibil până la mijlocul lunii noiembrie, inclusiv pentru persoane vaccinate”. Mai precis, este vorba despre introducerea condiționării accesului general de existența unui test negativ.

Aceste recomandări vin în contextul în care luni, 8 noiembrie, Germania a atins recordul de infectări de când a început pandemia acum doi ani, informează Reuters.

Peste 67% din populația Germaniei este complet vaccinată.

În aceste zile se discută introducerea certificatului verde și în România, deși numărul cazurilor este în scădere.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate