ACTUALITATEImaginea zilei. Un jandarm aprinde o lumânare la Catedrala din Iași

Imaginea zilei. Un jandarm aprinde o lumânare la Catedrala din Iași

Un jandarm a fost surprins în timp ce aprinde o lumânare la Catedrala Mitropolitană din Iași, într-o fotografie postată de Doxologia.ro.

Imaginează contrastează cu fotografiile din aceste zile, când importante forțe de ordine sunt detașate la Iași, pentru a verifica pelerinii ce doresc să ajungă la Sfânta Parascheva.

Reamintim că accesul pelerinilor este restricționat, fiind primiți doar cei care au domiciliu în municipiul Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 16.620 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Alătură-te R3media și pe Telegram

Pentru că știm cât de important este să primești cât mai ușor știrile și informațiile de care ai nevoie, te invităm să accesezi canalul...

Articole relaționate

Cele mai citite