ACTUALITATE Imaginea zilei. O bătrână repară o troiță. Părintele Vasile Antonie Tămaș: Bătrâna...

Imaginea zilei. O bătrână repară o troiță. Părintele Vasile Antonie Tămaș: Bătrâna aceasta este mai prețioasă pentru țară decât toți cei care nu au pus mâna pe Biblie la jurământ

Despre bătrână care repară o troiță, așa cum se vede într-o fotografie ce a făcut în scurt timp înconjurul internetului, părintele Vasile Antonie Tămaș a scris, pe Facebook, că este mai prețioasă pentru țară decât toți cei care refuză să pună mâna pe Biblie când sunt învestiți în funcție.

„Bătrâna din Bistrița care repară cu mâinile sleite de muncă Răstignirea de la marginea drumului este mai prețioasă pentru țară decât toți (adunați la un loc) cei care nu au pus mâna pe Biblie la jurământ! În mâinile acestea este toată seva Neamului Românesc! Cinste ție, maică!”, a scris părintele Vasile Antonie Tămaș.

După cum a relatat R3Media, mai mulți consilieri ai USR/PLUS aleși pe listele Consiliului Local Brașov au refuzat să rostească formula legală a jurământului de investire. Unii nu au pus mâna pe Biblie și au refuzat „Așa să-mi ajute Dumnezeu”, iar altul a modificat jurământul astfel încât a eliminat și cuvântul „jur”.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 8.312 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Cele mai citite

Articole relaționate