ACTUALITATEImaginea zilei. O bătrână repară o troiță. Părintele Vasile Antonie Tămaș: Bătrâna...

Imaginea zilei. O bătrână repară o troiță. Părintele Vasile Antonie Tămaș: Bătrâna aceasta este mai prețioasă pentru țară decât toți cei care nu au pus mâna pe Biblie la jurământ

Despre bătrână care repară o troiță, așa cum se vede într-o fotografie ce a făcut în scurt timp înconjurul internetului, părintele Vasile Antonie Tămaș a scris, pe Facebook, că este mai prețioasă pentru țară decât toți cei care refuză să pună mâna pe Biblie când sunt învestiți în funcție.

„Bătrâna din Bistrița care repară cu mâinile sleite de muncă Răstignirea de la marginea drumului este mai prețioasă pentru țară decât toți (adunați la un loc) cei care nu au pus mâna pe Biblie la jurământ! În mâinile acestea este toată seva Neamului Românesc! Cinste ție, maică!”, a scris părintele Vasile Antonie Tămaș.

După cum a relatat R3Media, mai mulți consilieri ai USR/PLUS aleși pe listele Consiliului Local Brașov au refuzat să rostească formula legală a jurământului de investire. Unii nu au pus mâna pe Biblie și au refuzat „Așa să-mi ajute Dumnezeu”, iar altul a modificat jurământul astfel încât a eliminat și cuvântul „jur”.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...