marți, iulie 16, 2024
ACTUALITATEImaginea zilei. O bătrână repară o troiță. Părintele Vasile Antonie Tămaș: Bătrâna...

Imaginea zilei. O bătrână repară o troiță. Părintele Vasile Antonie Tămaș: Bătrâna aceasta este mai prețioasă pentru țară decât toți cei care nu au pus mâna pe Biblie la jurământ

Despre bătrână care repară o troiță, așa cum se vede într-o fotografie ce a făcut în scurt timp înconjurul internetului, părintele Vasile Antonie Tămaș a scris, pe Facebook, că este mai prețioasă pentru țară decât toți cei care refuză să pună mâna pe Biblie când sunt învestiți în funcție.

„Bătrâna din Bistrița care repară cu mâinile sleite de muncă Răstignirea de la marginea drumului este mai prețioasă pentru țară decât toți (adunați la un loc) cei care nu au pus mâna pe Biblie la jurământ! În mâinile acestea este toată seva Neamului Românesc! Cinste ție, maică!”, a scris părintele Vasile Antonie Tămaș.

După cum a relatat R3Media, mai mulți consilieri ai USR/PLUS aleși pe listele Consiliului Local Brașov au refuzat să rostească formula legală a jurământului de investire. Unii nu au pus mâna pe Biblie și au refuzat „Așa să-mi ajute Dumnezeu”, iar altul a modificat jurământul astfel încât a eliminat și cuvântul „jur”.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE