ACTUALITATE Imaginea zilei. Marele fotbalist Zlatan Ibrahimovici a publicat o poză cu bunicul...

Imaginea zilei. Marele fotbalist Zlatan Ibrahimovici a publicat o poză cu bunicul său și comentariul: Origini balcanice

Marele fotbalist suedez Zlatan Ibrahimovici a publicat pe contul său de Instagram o fotografie în care apare la o vârstă fragedă alături de bunicul său.

Imaginea este însoțită de comentariul: „Rădăcini balcanice”.

Zlatan s-a născut pe 3 octombrie 1981 la Malmo, în Suedia, dar tatăl său, pe nume Șefik Ibrahimovici este din Bosnia Herțegovina, iar mama este de origine croată, din satul Șkabrnia din Dalmația.

Ambii părinți au emigrat din fosta Iugoslavie înainte de izbucnirea conflictului care a distrus această țară. Zlatan a fost crescut catolic.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 8.312 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Cele mai citite

Articole relaționate