ACTUALITATEImaginea zilei. Marele fotbalist Zlatan Ibrahimovici a publicat o poză cu bunicul...

Imaginea zilei. Marele fotbalist Zlatan Ibrahimovici a publicat o poză cu bunicul său și comentariul: Origini balcanice

Marele fotbalist suedez Zlatan Ibrahimovici a publicat pe contul său de Instagram o fotografie în care apare la o vârstă fragedă alături de bunicul său.

Imaginea este însoțită de comentariul: „Rădăcini balcanice”.

Zlatan s-a născut pe 3 octombrie 1981 la Malmo, în Suedia, dar tatăl său, pe nume Șefik Ibrahimovici este din Bosnia Herțegovina, iar mama este de origine croată, din satul Șkabrnia din Dalmația.

Ambii părinți au emigrat din fosta Iugoslavie înainte de izbucnirea conflictului care a distrus această țară. Zlatan a fost crescut catolic.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...