ACTUALITATE Imaginea zilei. Marele fotbalist Zlatan Ibrahimovici a publicat o poză cu bunicul...

Imaginea zilei. Marele fotbalist Zlatan Ibrahimovici a publicat o poză cu bunicul său și comentariul: Origini balcanice

Marele fotbalist suedez Zlatan Ibrahimovici a publicat pe contul său de Instagram o fotografie în care apare la o vârstă fragedă alături de bunicul său.

Imaginea este însoțită de comentariul: „Rădăcini balcanice”.

Zlatan s-a născut pe 3 octombrie 1981 la Malmo, în Suedia, dar tatăl său, pe nume Șefik Ibrahimovici este din Bosnia Herțegovina, iar mama este de origine croată, din satul Șkabrnia din Dalmația.

Ambii părinți au emigrat din fosta Iugoslavie înainte de izbucnirea conflictului care a distrus această țară. Zlatan a fost crescut catolic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 14.425 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Articole relaționate

Cele mai citite