ACTUALITATEImaginea zilei: Copiii așezământului Sf. Ierarh Leontie din Rădăuți s-au prins în...

Imaginea zilei: Copiii așezământului Sf. Ierarh Leontie din Rădăuți s-au prins în Hora Unirii, duminică, 24 ianuarie 2021

Copiii de la așezământul Sf. Ierarh Leontie din Rădăuți s-au prins în Hora Unirii, duminică, 24 ianuarie 2021, când s-au sărbătorit 162 de ani de la Mica Unire.

Așezământul de copii Sf. Ierarh Leontie din Rădăuți a fost înfiinţat în toamna anului 2011, potrivit informațiilor de pe site-ul oficial.

Aşezământul găzduieşte în prezent un număr de 122 de copii şi tineri (63 de fete şi 59 de băieţi), cu vârsta cuprinsă între 3 şi 18 ani, chiar şi peste (cei şase studenţi), de pe raza judeţului Suceava.

Oficierea slujbei de deschidere (parţială) a Aşezământului de copii „Sfântul Ierarh Leontie” a avut loc pe data de 4 septembrie 2011, în prezența ÎPS Pimen.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...