ACTUALITATE Imaginea zilei: Copiii așezământului Sf. Ierarh Leontie din Rădăuți s-au prins în...

Imaginea zilei: Copiii așezământului Sf. Ierarh Leontie din Rădăuți s-au prins în Hora Unirii, duminică, 24 ianuarie 2021

Copiii de la așezământul Sf. Ierarh Leontie din Rădăuți s-au prins în Hora Unirii, duminică, 24 ianuarie 2021, când s-au sărbătorit 162 de ani de la Mica Unire.

Așezământul de copii Sf. Ierarh Leontie din Rădăuți a fost înfiinţat în toamna anului 2011, potrivit informațiilor de pe site-ul oficial.

Aşezământul găzduieşte în prezent un număr de 122 de copii şi tineri (63 de fete şi 59 de băieţi), cu vârsta cuprinsă între 3 şi 18 ani, chiar şi peste (cei şase studenţi), de pe raza judeţului Suceava.

Oficierea slujbei de deschidere (parţială) a Aşezământului de copii „Sfântul Ierarh Leontie” a avut loc pe data de 4 septembrie 2011, în prezența ÎPS Pimen.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 14.425 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Articole relaționate

Cele mai citite