miercuri, octombrie 4, 2023
ȘTIRIIdei de decor pentru o petrecere perfectă cu prietenii

Idei de decor pentru o petrecere perfectă cu prietenii

Dacă ai de gând să organizezi o seară cu prietenii la tine acasă și vrei să o faci într-o manieră festivă sau dacă, pur și simplu, dorești să organizezi o petrecere aniversară cu cei apropiați, decorul trebuie să fie ales cu atenție. De ce? Pentru că decorul poate fi acela care dă tonul petrecerii tale. Mai jos vei regăsi câteva dintre ideile de decor care nu vor face decât să te ajute să obții o atmosferă de vis, atmosfera perfectă pentru o petrecere cu prietenii, oricare ar fi motivul acesteia.

Seară de petrecere între fete

Zonă interzisă bărbaților! În acest fel începe o adevărată petrecere pentru fete și între fete. La ce trebuie să fii atentă atunci când organizezi o astfel de petrecere? Că este petrecerea burlăcițelor sau o petrecere în pijama, nu uita că important este să alegi culoarea care va da tonul distracției, iar aceasta trebuie să te reprezinte pe tine sau să reprezinte gașca de fete care se va distra alături de tine. Pentru idei de decor, vezi aici mai multe detalii. Ca idee, te poți orienta spre alegerea articolelor de culoare roz – culoarea preferată de fete: alege farfurii și pahare de carton cu modele potrivite pentru fete, șervețele și jocuri special concepute pentru fete, decorează camera și masa cu modele de pantofi, de genți sau de farduri. Cu un decor asortat, cu multe baloane și articole de petrecere care nu pot decât să te binedispună și te vor ajuta să creezi atmosfera dorită, seara nu va deveni decât una de neuitat.

Seară de fotbal

Dar de ce nu și o seară între băieți cu tematică de…fotbal, bineînțeles?! Bine, dacă cunoști fete pasionate de acest sport, le poți invita fără ezitare, petrecerea va fi și mai animată. În altă ordine de idei, dragostea pentru fotbal este un motiv destul de bun pentru o petrecere între prieteni. Cum decorezi încăperea pentru o astfel de petrecere? Încearcă un decor în alb și negru sau unul în culorile echipei tale preferate. Adu la petrecere atmosfera unică de pe stadioane și transformă-ți camera de petrecere într-o gălăgie specifică. Decorațiuni mari de perete cu motive de fotbal, articole de decor cu tematică de fotbal, mingi peste mingi prin toată încăperea, fluiere și vuvuzele, poartă echipamentul echipei tale preferate și impune o vestimentație în acest sens tuturor invitaților. Vei obține cu siguranță atmosfera perfectă pentru o petrecere reușită.

Seara kitsch – sau seara când și lucrurile de prost gust devin distractive

În ultima vreme, petrecerile cu tematică kitsch au devenit populare în rândul tinerilor. De la ce să pornești în organizarea unei petreceri cu o astfel de tematică? Ține cont de un lucru: cu cât ținuta ta este mai îngrozitoare, mai lipicioasă, mai viu colorată și neasortată, cu atât este mai bine. La fel și încăperea pe care o vei decora: plină de culori neasortate, cu paiete și obiecte strălucitoare peste tot. Nu uita perucile și coafurile preistorice, îmbrăcămintea cu dantele, pantalonii până la piept și machiajul neon.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate