ȘTIRIIată 3 lucruri care nu ar trebui să îți lipsească din bagaj...

Iată 3 lucruri care nu ar trebui să îți lipsească din bagaj pentru o călătorie în Egipt (P)

Dacă îți dorești să îți petreci vacanța în Egipt, trebuie să știi că sunt mai multe aspecte de care trebuie să ții cont și ai nevoie și de puțin research înainte. Contează foarte mult zona în care îți dorești să mergi și ceea ce vrei să faci. Dacă vrei relaxare, atunci trebuie să îți pregătești bagajul de așa natură. Sunt câteva lucruri pe care trebuie să le incluzi neapărat în bagajul tău de vacanță. Dacă vrei să descoperi care sunt acestea, citește în continuare acest articol.

Iată ce trebuie să incluzi în bagajul de mână pentru o vacanță în Egipt:

Crema solară

Dacă ești gata să te distrezi și să te relaxezi în același timp, atunci cu siguranță nu vei lipsi de la plajă. În cazul acesta, ai nevoie neapărat de o crema solară care să te protejeze de razele UV puternice. Dacă ai o piele sensibilă, ia cu tine o cremă solară cu SPF mai mare. Încearcă să alegi o variantă de tip cremă, nu ceva spray, pentru a nu exista probleme în aeroport la verificări. De asemenea, există și modele de creme solare concepute special pentru călătorii.

Pălăria

Pe lângă cremă solară ai nevoie cu siguranță și de o pălărie. Nu doar că vei arăta fancy în ținutele pe care le-ai pregătit pentru vacanță, dar vei fi în același timp și protejat. Nimeni nu își dorește o insolație, mai ales într-o vacanță mult așteptată. Dacă nu îți plac pălăriile de fel, poți opta pentru o șapcă sau o bandană. Orice ai alege, alege ceva care să îți protejeze capul de soarele puternic. Poate că în primele zile de vacanță nu te va deranja, dar ulterior vei simți nevoia să porți ceva care să te protejeze.

Ochelari de soare

Știi ce va arăta și mai bine alături de pălăria aleasă? O pereche de ochelari cool. Ia cu tine în vacanță perechea de ochelari favorită și pregătește-te de un photoshooting pe cinste. În plus, ochelarii de soare sunt o necesitate atunci când vine vorba de vară și de razele puternice ale soarelui. Într-o țară ca Egiptul, trebuie să fii cât mai atent atunci când vine vorba de soare, iar dacă nu te-ai decis încă asupra locului în care vrei să îți petreci concediul, atunci poate o vacanță în Hurghada este exact ceea ce îți trebuie. Pe Karpaten.ro vei găsi o mulțime de oferte avantajoase care să îți facă cu ochiul.

După un sezon întreg în care ai muncit din greu, ai nevoie de o pauză pentru relaxare. Oferă-ți puțin timp pentru distracție și alege vacanța potrivită pentru tine și familia sau prietenii tăi. Nu ezita să alegi destinații de vis, care să îți încânte privirea pe tot parcursul concediului. Este momentul potrivit să îți oferi puțină atenție și să pui în valoare momentele de relaxare pe care le meriți.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...