ACTUALITATEIași | Un arab a ucis un localnic pentru un loc de...

Iași | Un arab a ucis un localnic pentru un loc de parcare

O ceartă între doi români pentru un loc de parcare nu este ceva rar în țara noastră: vedem astfel de scene săptămânal, poate, în multe orașe. Dar totul se termină cu, poate, o reclamație la autorități.

La Iași însă, o ceartă între un arab și un român s-a terminat altfel: localnicul a fost ucis în urma disputei!

Totul s-a petrecut într-o parcare din apropierea Spitalului Sfântul Spiridon din oraș.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Echipajele de salvare de la SMURD şi de la Ambulanță, alertate de trecători, au sosit rapid. Dar pentru victima în vârstă de 65 de ani a fost prea târziu. A murit în brațele medicilor.

Agresorul a devenit violent și cu polițiștii care au fost obligați să le ceară ajutorul mascaților.

Trupele speciale l-au încătușat pe cetățeanul arab și l-au dus la secție. Acesta urmează să fie dus în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. Dacă va fi găsit vinovat, și-ar putea petrece următorii 20 de ani la închisoare.

Ține-ți EROII aproape! Cumpără un tricou sau o bluză cu chipul unui Mare Român și vei contribui la susținerea siteului R3media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

5 COMENTARII

  1. Cum adica daca va fi gasit vinovat ?
    Omoara un om si se mai pune problema ca nu ar fi vinovat ?
    A daa era sa uit…la noi este posibil orice mai cu seama daca strainii sunt stresati de romani, ei strainii pot chiar comite crime ca doar guvernantii le tin partea de ani de zile…

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...