luni, mai 20, 2024
ACTUALITATEHorațiu Mălăele, declarație de iubire pentru România: dincolo de câinoșenia lumii și...

Horațiu Mălăele, declarație de iubire pentru România: dincolo de câinoșenia lumii și otrava timpului, ea va rămâne rostul, țărâna, sângele și credința noastră veșnică

Marele actor Horațiu Mălăele (69 de ani) a publicat un scurt gând, pe facebook, cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Române.

Textul nu mai are nevoie de alte comentarii:

„Locuiesc în limba română și trăiesc în într-o grădină edenică al cărei nume este România. Poporul acestei grădini avea să supraviețuiască legiunilor romane, iataganelor turcești, cuțitelor grecești, cizmelor germane și tălpii bolșevice, legând o țară pe care marele martir G.I. Brătianu a cuprins-o în două cuvinte: enigmă și miracol.

– Te binecuvântez, frumoasă țară, țară a bucuriei și durerii! – cuvânta și Regina Maria înotând victorioasă prin nimbul auriu al reîntregirii.

Ca proprietari de drept ai României de azi, să ne îmbrăcăm în lumina speranței și să credem într-o miraculoasă Românie de mâine, pentru că dincolo de câinoșenia lumii și otrava timpului, ea va rămâne rostul, țărâna, sângele și credința noastră veșnică”.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE