ACTUALITATEGuvernul intenționează să impună mască obligatorie în toată țara/ Mai multe localități...

Guvernul intenționează să impună mască obligatorie în toată țara/ Mai multe localități din județele Cluj, Timiș și Sălaj intră în carantină, de joi

Guvernul urmează să adopte, joi, noi restricții, după ce în ședința operativă de miercuri seara s-a luat în calcul limitarea circulației pe timp de noapte în București, precum și impunerea obligativității măștii în toată țara.

Noile măsuri ar urma să se adopte, joi, într-o ședință a Comitetului Național pentru Situații de Urgență, care va avea loc înaintea ședinței de guvern programate tot joi pentru ora 19:00, au declarat surse guvernamentale pentru Digi24.

Între timp, Grupul pentru Comunicare Strategică (GCS) a informat că, la propunerea Comitetelor Județene pentru Situații de Urgență din Cluj, Timiș și Sălaj, secretarul de stat în MAI Raed Arafat a semnat ordinele de carantinare zonală pentru următoarele localități:

-Gherla din județul Cluj;

-Becicherecu Mic, Dudeștii Noi, Dumbrăvița, Fibiș, Ghiroda, Giroc, Moșnița Nouă, Pesac, din județul Timiș;

-Zalău, Cehu Silvaniei, Jibou din județul Sălaj.

Carantina zonală se instituie de joi, 5 noiembrie și este valabilă pentru o perioadă de 14 zile.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți.Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate