ACTUALITATEGuvernul intenționează să impună mască obligatorie în toată țara/ Mai multe localități...

Guvernul intenționează să impună mască obligatorie în toată țara/ Mai multe localități din județele Cluj, Timiș și Sălaj intră în carantină, de joi

Guvernul urmează să adopte, joi, noi restricții, după ce în ședința operativă de miercuri seara s-a luat în calcul limitarea circulației pe timp de noapte în București, precum și impunerea obligativității măștii în toată țara.

Noile măsuri ar urma să se adopte, joi, într-o ședință a Comitetului Național pentru Situații de Urgență, care va avea loc înaintea ședinței de guvern programate tot joi pentru ora 19:00, au declarat surse guvernamentale pentru Digi24.

Între timp, Grupul pentru Comunicare Strategică (GCS) a informat că, la propunerea Comitetelor Județene pentru Situații de Urgență din Cluj, Timiș și Sălaj, secretarul de stat în MAI Raed Arafat a semnat ordinele de carantinare zonală pentru următoarele localități:

-Gherla din județul Cluj;

-Becicherecu Mic, Dudeștii Noi, Dumbrăvița, Fibiș, Ghiroda, Giroc, Moșnița Nouă, Pesac, din județul Timiș;

-Zalău, Cehu Silvaniei, Jibou din județul Sălaj.

Carantina zonală se instituie de joi, 5 noiembrie și este valabilă pentru o perioadă de 14 zile.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...