joi, mai 23, 2024
ȘTIRIGuvernul Ciolacu, „donație” de 1 miliard către Netflix și Disney, două dintre...

Guvernul Ciolacu, „donație” de 1 miliard către Netflix și Disney, două dintre cele mai woke companii media din lume

Guvernul Ciolacu, susținut de PSD și PNL, vrea să cumpere „bunăvoința” giganților media Netflix și Disney, oferindu-le un „ajutor” de aproximativ 200 de milioane de euro, scrie ziare.com. Mai mult, potrivit sursei citate, această „donație” făcută din banii publici nu a fost făcută public.

„Statul român dă 1 miliard de lei din banii dvs. către Netflix și Disney casă facă filme în România. Practic, este o subvenție directă pentru un grup de interese care a făcut lobby ca să primească acești bani. Și aceiași politicieni, care dau acești bani, vă spun dumneavoastră că ‘avem deficit, inflație, trebuie să creștem taxele’.

Le-au crescut deja de trei ori, vor mai crește o dată anul viitor. De ce? Pentru că tot ei dau aceste cheltuieli, pe care ei le justifică ‘stați să vedeți, că dacă-i subvenționăm noi pe prietenii noștri în dreapta și-n stânga, o să meargă bine, o să plătească ei taxe în viitor, cândva’. Dar nu mai bine lasă miliardul ăla de lei în economie nouă, prin scăderi de taxe și de impozite, ca noi să-l investim mai departe și să meargă economia acolo unde investim noi și apoi tot o să plătim taxe și impozite în locurile acelea, nu pentru filme Netflix și Disney?! Politicienii dau banii aceștia foarte ușor pentru că nu dau din banii loc. Ei dau din banii dumneavoastră”, a comentat fostul ministru al economiei, Claudiu Năsui.

Ciolacu: și cu Dumnezeu și cu mamona

Această „donație” este făcută, nu întâmplător, în preajma alegerilor europarlamentare și locale.

Marcel Ciolacu a oferit acești bani unor companii cunoscute pentru „woke”-ismul lor și fervența cu care promovează valorile LGBT.

Disney a intrat în atenția publicului după ce, de câțiva ani, a promovat agresiv ideologia LGBT în rândurile copiilor. Filme de animație precum „Lightyear”, destinate copiilor, arată scene de lesbianism. Compania a lansat, în ultimii doi ani, două desene animate cu tematică satanică: în ambele, satana este prezentat în lumină pozitivă.

În 2021, Disney a organizat un concert pentru copii, pentru a sărbători ziua LGBT. Evenimentul a fost prezentat de un travestit.

Netflix este arhicunoscut pentru felul în care rescrie istoria. Documentarul despre regina Cleopatra a Egiptului a devenit cel mai prost din istoria televiziunii. Mai nou, l-au transformat în homosexual pe Alexandru cel Mare.

Toate acestea după ce Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă au avut grijă să se prezinte ca mari credincioși, care sprijină Biserica Ortodoxă Română.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

4 COMENTARII

 1. Ciolacule teai prostit. Pai Disney nu mai e CE stiai Tu CA e. E o chestie cu multa porno. mai bine iti bagi un bat in c..r CA Romania nu te mai voteaza. VA trebui sati furi voturile la computer prapaditule

 2. sa dea si lu google
  ca a filmat in Romania
  strada cu strada
  si a bagat totu pe google street…..

  (filosofu pomenea de “popOr de idioti”….
  orice peshte v-ar spune ca curvele TREBUIE UMILITE!)

 3. toti fac la fel.. in public se dau crestini, faptele ii arata ca draci.. si simion a lins clantele pe la papa care e mare sustinator al homosexualitatii iar acasa are afise cu Stefan cel Mare si Mihai Viteazu.. nu mai au nicio rusine, dar si romanii depasesc orice limita a prostiei

 4. Sunteți răi: ÎN 10 (ZECE!) ANI NUMA’ VINE SCADENȚA!

  Cine ne va face filmul „45 de ani de împliniri mărețe!” ?! Cine-l va distribui ?!? Guvernu’ măcar gândește strategic!

  P.S.

  Văzut-ați ce zice Dennis Kucinich despre a Patra Putere în Stat în interviul luat the CL. Hedges ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE