ACTUALITATEGrupul de Comunicare Strategică susține că aproape un sfert din testele efectuate...

Grupul de Comunicare Strategică susține că aproape un sfert din testele efectuate în ultimele 24 de ore au fost pozitive, triplu față de săptămâna trecută

Grupul de Comunicare Strategică (GCS) a informat, luni, că din 6.537 de teste efectuate la nivel national în ultimele 24 de ore, 1.591 au fost pozitive la infectarea cu coronavirus.

Potrivit datelor oficiale, rata de pozitivare este de 24,3%, ceea ce înseamnă că aproape un sfert din testele efectuate au fost pozitive.

Din datele disponibile pe site-ul oficial CGS, vedem că pentru perioada 1-3 octombrie a fost comunicată următoarea statistică:

Sâmbătă, 3 octombrie

2.064 teste pozitive din 24.847 teste efectuate/2.496.439 teste total (8,3%)

Vineri, 2 octombrie

2.343 teste pozitive din 26.011 teste efectuate/ 2.471.499 teste total (9%)

Joi, 1 octombrie

2.086 de teste pozitive din 25.797 teste efectuate / 2.445.488 teste total (8,08%)

Comparativ cu statistica anunțată de GCS săptămâna trecută, se remarcă că rata de pozitivare a înregistrat un salt enorm, de la 8- 9 % în perioada 1-3 octombrie, la 24,3% anunțată pentru luni, 5 octombrie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 16.620 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Alătură-te R3media și pe Telegram

Pentru că știm cât de important este să primești cât mai ușor știrile și informațiile de care ai nevoie, te invităm să accesezi canalul...

Articole relaționate

Cele mai citite