ACTUALITATEGrupul de Comunicare Strategică susține că aproape un sfert din testele efectuate...

Grupul de Comunicare Strategică susține că aproape un sfert din testele efectuate în ultimele 24 de ore au fost pozitive, triplu față de săptămâna trecută

Grupul de Comunicare Strategică (GCS) a informat, luni, că din 6.537 de teste efectuate la nivel national în ultimele 24 de ore, 1.591 au fost pozitive la infectarea cu coronavirus.

Potrivit datelor oficiale, rata de pozitivare este de 24,3%, ceea ce înseamnă că aproape un sfert din testele efectuate au fost pozitive.

Din datele disponibile pe site-ul oficial CGS, vedem că pentru perioada 1-3 octombrie a fost comunicată următoarea statistică:

Sâmbătă, 3 octombrie

2.064 teste pozitive din 24.847 teste efectuate/2.496.439 teste total (8,3%)

Vineri, 2 octombrie

2.343 teste pozitive din 26.011 teste efectuate/ 2.471.499 teste total (9%)

Joi, 1 octombrie

2.086 de teste pozitive din 25.797 teste efectuate / 2.445.488 teste total (8,08%)

Comparativ cu statistica anunțată de GCS săptămâna trecută, se remarcă că rata de pozitivare a înregistrat un salt enorm, de la 8- 9 % în perioada 1-3 octombrie, la 24,3% anunțată pentru luni, 5 octombrie.

 

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...