vineri, septembrie 22, 2023
ACTUALITATEGreta Thunberg a fost săltată în timpul unui protest și reținută de...

Greta Thunberg a fost săltată în timpul unui protest și reținută de poliția germană

În timpul unui protest împotriva exploatării cărbunelui, ecologista Greta Thunberg a fost săltată din satul Luetzerath și reținută de poliția germană, informează Ziare.com.

Deoarece satul ar putea fi distrus pentru a face loc unei noi mine de cărbune, numită Garzweiler II, a avut loc un protest care a devenit rapid violent.

Thunberg a fost văzută râzând în timp ce era preluată de către doi ofițeri de poliție înarmați.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Germania se face de râs în acest moment. Cred că este absolut absurd ca acest lucru să se întâmple în 2023. Cei mai eficienți oameni sunt clari, știința este clară, trebuie să păstrăm carbonul în sol. Atunci când guvernele distrug în mod activ mediul înconjurător, punând în pericol nenumărați oameni, atunci oamenii iau atitudine. Stăm împreună în solidaritate”, a declarat aceasta în timpul protestului.

Mai multe rapoarte afirmă că poliția a folosit „bastoane masive, spray-uri cu piper… tunuri cu apă, câini și cai” în timpul haosului, astfel că nouă protestatari au fost duși la spital din cauza rănilor suferite.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

1 COMENTARIU

  1. Mai mai …..de ce nu publicati si pozele pe care si le faceau zambind, ametita cu politaii? Cum regizau ei retinerea. Cine se mai uita in gura la scursoarea platita de tunberg?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate