ACTUALITATEGrecia | Premierul Mitsotakis către Mitropolitul Maxim de Ioannina: În următoarea predică...

Grecia | Premierul Mitsotakis către Mitropolitul Maxim de Ioannina: În următoarea predică vă rog să spuneți că nu doriți să mai fie oameni nevaccinați

Premierul Greciei, Kiriakos Mitsotakis a cerut ajutorul Bisericii Ortodoxe în efortul de a convinge cât mai mulți cetățeni să se vaccineze, scrie Romfea.

Mitsotakis se află într-o vizită în regiunea Epirului din Ioannina și i-a mulțumit Mitropolitului pentru contribuția sa la efortul de a vaccina cât mai mulți oameni.

„Vă rog excelență, în următoarea predică spuneți că nu doriți să mai fie oameni nevaccinați”, a spus șeful Guvernului.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Spuneți direct, pentru a vă proteja turma, către cetățenii vârstnici în primul rând, că aceia care nu s-au vaccinat în primul val pot vedea acum că vaccinurile sunt și eficiente dar și complet sigure și ar trebui să se grăbească s-o facă”, a adăugat Mitsotakis.

În acest moment dat, 28,4% din populația Greciei este vaccinată complet. În comparație, rata de vaccinare în România este de 22%.

Ține-ți EROII aproape! Cumpără un tricou sau o bluză cu chipul unui Mare Român și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Biserica Greciei a suferit limitări draconice în timpul pandemiei, fiind nevoită să oficieze slujbele, de multe ori, fără participarea oamenilor.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

2 COMENTARII

  1. Cand biserica se aliniaza dupa politic va avea de suferit. De aceea ea trebuie sa aleaga o pozitie neutra in probleme care nu sunt de competenta ei. Sanatatea e o problema medicala care trebuie gestionata doar de medici. In prezent politicul s-a bagat peste tot avand o pozitie dictatoriala in cererile care le impune. Vezi cazul sanatati, invatamantului si cultelor. Problema e ca acum oamenii s-au luminat. Faptul ca insista in impuneri nu face politicienilor altceva decat sa le erodeze imaginea. Ar fi bine ca asemene exemple negative din alte tari nici sa nu mai fie mentionate de presa. Pentru ca in acest fel devin si ei partasi la imprastierea stirilor subversive si panicante. Exact ce face in mod curent dar din alta directie presa aservita. Stirile pozitive, de imbarbatere si sustinere in atitudine ar trebui sa fie promovate preferential.

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...