duminică, aprilie 14, 2024
ACTUALITATEGiorgia Meloni: Trăiască Europa patrioţilor!

Giorgia Meloni: Trăiască Europa patrioţilor!

Giorgia Meloni, viitorul prim-ministru italian a transmis un mesaj video în cadrul unui miting al partidului conservator spaniol Vox care a avut loc astăzi la Madrid. În cadrul acestui mesaj, aceasta a pledat pentru o Europă a patrioților, informează cotidianul.ro.

„În câteva zile în Italia, vom fi chemaţi să transformăm aceste idei în politici guvernamentale concrete, aşa cum fac deja prietenii noştri în Polonia […] Doar câștigând în țările noastre Europa poate deveni gigantul politic pe care îl dorim și nu un gigant birocratic”, a spus Giorgia Meloni, liderul Fratelli d’Italia, în salutul său la festivalul partidului spaniol Vox, adresându-se conservatorilor europeni. .

„Nu trebuie să ne facem griji în privința narațiunii mainstream, pentru că oamenii nu acceptă narațiunea în cauză. Vor să meargă la sursele de știri, fără mediere. Vor să înțeleagă și să asculte, iar când ne ascultă, înțeleg că suntem orice altceva decât monștri. Trăiască Vox și trăiască Europa patrioților”, a declarat Meloni.

Giorgia Meloni a dat asigurări că va lucra pentru ca ideile sale politice „să ajungă la guvern într-un număr tot mai mare de naţiuni europene”. „În Spania, în Italia şi probabil în toată Europa, o majoritate a cetăţenilor nu se mai regăsesc în utopiile şi ideologia stângii şi noi cerem să ne asumăm responsabilitatea de a guverna”, a accentuat politiciana italiană care a început deja negocieri cu partenerii săi de coaliţie, Liga lui Matteo Salvini şi partidul conservator Forza Italia, al lui Silvio Berlusconi, pentru a forma un guvern ce ar urma să îşi preia mandatul până la finalul lunii octombrie.

 

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE