miercuri, februarie 1, 2023
ACTUALITATEGiorgia Meloni, principalul favorit la funcția de premier al Italiei: Nu vom...

Giorgia Meloni, principalul favorit la funcția de premier al Italiei: Nu vom reintroduce niciun certificat verde, vom face comisie de anchetă asupra gestionării pandemiei. Să fie totul CLAR

Giorgia Meloni, liderul partidului Fratelli d‘Italia, principalul favorit la alegerile din septembrie, spune că odată ajunsă la guvernare, formațiunea sa va institui o comisie de anchetă asupra felului în care autoritățile au gestionat pandemia.

Mai mult, ea a promis că nu se mai institui niciun fel de certificat de verde (de vaccinare).

„Pe plan sanitar, Speranza (actualul ministru al Sănătății – n.r.) a eșuat complet. Cu Fratelli dItalia și centrudreapta: instituirea unei comisii de anchetă asupra gestiunii pandemiei și nicio reintroducere a certificatului. Asta ca să fie clar”, a scris Meloni pe Instagram.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

Meloni a fost un critic acerb al Guvernului Draghi pe tema măsurilor din pandemie. Ea a cerut, de mai multe ori, abolirea certificatului verde pentru accesul în spațiile publice, afirmând că această măsură „a distrus economia”, după cum relata Il Tempo, în martie.

Meloni și celălalt lider al dreptei Matteo Salvini (foto), au reiterat recent faptul că alianța de centru-dreapta formată din partidele lor și formațiunea lui Silvio Berlusconi rămâne unită.

Sondajele arată că cele trei partide ar strânge aproape 45% din voturi, cu Fratelli d‘Italia, pe primul loc.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate