marți, iulie 16, 2024
ACTUALITATEGigi Becali va sprijini nunta lui George Simion cu 2.000 de kilograme...

Gigi Becali va sprijini nunta lui George Simion cu 2.000 de kilograme de brânză. Liderul AUR i-a trimis invitație și președintelui Klaus Iohannis

George Simion a făcut dezvăluiri cu privire la evenimentul pe care îl așteaptă toată România, mai exact nunta acestuia. Politicianul a dat detalii într-o intervenție live în cadrul podcastului Evz-Capital.

Acesta a fost întrebat cum se desfășoară pregătirile pentru evenimentul mult-așteptat. Simion a declarat faptul că organizarea evenimentului decurge conform planului și a dat câteva detalii cu privire la cum va arăta nunta.

“Organizarea merge foarte bine, tocmai ce am plecat de la domnul Gigi Becali, care ne va ajuta cu 2.000 de kilograme de brânză. O să avem și mămăliguță cu brânză.”, a declarat George Simion în cadrul podcastului Evz Play.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Întrebat de Ionuț Cristache, gazda emisiunii, dacă nu cumva este o glumă, politicianul a răspuns fără să stea pe gânduri că nu nu este deloc o glumă și că toate demersurile pentru nuntă merg bine.

Mai mult de atât, Simion a adăugat că vinul pentru eveniment va fi din Drăgășani, iar nașii vor fi în număr mare. Mai exact mirii vor avea câte o pereche de nași din fiecare județ al țării.

Artiștii prezenți la nuntă

Întrebat care vor fi artiștii care vor încânta invitații, George Simion a declarat:

“Sunt foarte mulți artiști care vor fi prezenți la nuntă. Pheonix, Sana Negrean Brudașcu, Nicolae Voiculeț, Sofia Vicoveanca, foarte foarte mulți, mi-e frică să nu uit pe cineva să nu se supere. Am niște lăutari de aici din București, taraful lui Tudorel Pană, care s-au supărat pe mine că nu i-am pomenit data trecută.”, a spus Simion.

La capitolul politicieni ce vor fi prezenți la nuntă, George Simion a declarat amuzat că “Se tem ca dracu de tămâie. Au refuzat sub pretextul că sunt plecați în vacanță. Eu acum mă duc în vacanță pentru prima oară după patru ani, la mare la Olimp.”

Acesta a adăugat și faptul că a trimis o invitație și pentru președintele României, Klaus Iohannis.

“Am trimis o scrisoare formală la administrația prezidențială, dar vă dați seama, doar așa de curtoazie.”, a mai spus George Simion.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Liderul AUR a comunicat inclusiv faptul că nunta va fi transmisă live pe Facebook, iar hora se va dansa în câmp.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar  Zeontal, pulbere dentara, cu continut de 100% pulbere de zeolit natural și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Potrivit lui George Simion, până în momentul de față au fost înregistrați peste 11.000 de invitați care se vor bucura de o masă “câmpenească” pe baloți de paie.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE