duminică, aprilie 14, 2024
ACTUALITATEGheorghe Mușat le impune avocaților din firma care nu se vaccinează să...

Gheorghe Mușat le impune avocaților din firma care nu se vaccinează să facă test PCR o dată la 3 zile, pe banii lor. Gheorghe Mușat a lucrat în Securitate la contrainformații și l-a reprezentat pe președintele Iohannis

Avoctul Gheorghe Mușat, managerul casei de avocatură „Mușat și Asociații”, a trimis un email angajaților în care i-a anunțat pe toți angajații care nu se vaccinează că nu vor mai intra în firmă fără test PCR negativ, făcut o dată la trei zile, pe propria cheltuială, informează Clujust.ro.

„Dragi colegi,

Sunt înștiințat că cca. 20 de avocați din firmă nu s-au programat pentru vaccinare COVID-19 și nici nu au în vedere o programare în viitorul apropiat (deși noi, avocații, avem prioritate la vaccinare).

Înțelegem să vă respectăm opțiunea, însă doresc să vă informez că începând cu 15 aprilie a.c. toți avocații care nu s-au vaccinat vor fi obligați ca la venirea în firmă să prezinte un test negativ PCR la fiecare trei zile. Inutil să adaug că aceste teste vor fi făcute pe cheltuiala fiecărui avocat în cauză.

Atrag atenția că această măsură va fi aplicabilă și personalului non-legal, începând cu 15 mai sau 1 iunie (în funcție de programările disponibile pentru vaccinare în etapa 3).

Cu urări de sănătate”, a transmis Gheorghe Mușan – managing partner in e-mail”, se arată în emailul intrat în posesia Clujust.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Gheorghe Mușat este un avocat cunoscut, ce i-a reprezentat printre alții pe președintele Klaus Iohannis și pe liderul PNL, Ludovic Orban. Relația dintre Mușat și președinte este solidă, fapt demonstrat de prezența lui Klaus Iohannis la aniversarea a 25 de ani de la înființarea Casei de avocatură „Mușat și asociații”.

Într-o scrisoare autobiografică, el a recunoscut că a lucrat în Securitatea de dinainte de 1989, la Contrainformații, de unde spune că a ieșit de bună voie.

Ulterior, el a intrat în închisoare, unde l-a turnat pe disidentul anticomunist Iulius Filip, în perioada în care era coleg de celulă cu acesta la Penitenciarul Aiud. Mușat a explicat că a fost forțat de anchetatori să facă acest gest.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar  Lăptișor de matcă crud și vei contribui la susținerea siteului R3media.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

3 COMENTARII

  1. Traim o prostie generalizata.
    Daca faci vaccin, nu inseamna ca mai transmiti. Care ar fi rostul unei astfel de masuri aberante? Sa protejeze el cu forta?
    Cu adevarat incepem sa traim ceea ce zicea Sf Pasisie, ”lumea intreaga va deveni un spital de nebuni”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE